Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Η κα Βούλα Καράλη το 13ο μέλος του ΔΣ από την παράταξη του κ. Κώστα Ξηρογιάννη



Δύο εβδομάδες σχεδόν συμπληρώνονται από τον α` γύρο των Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Ορχομενού και το Orchomenos Press επανέρχεται με την οριστικοποίηση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που θα αναλάβει δράση από την Πρωτοχρονιά του 2011.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την τελική πληροφόρησή μας και σε συνέχεια της ανάρτησής μας «Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορχομενού και οι σταυροί προτίμησης… (http://orchomenos-press.blogspot.com/2010/11/blog-post_926.html , επισημαίνουμε πως η πλειοψηφούσα παράταξη «Ορχομενός ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» εκλέγει 13 συνολικά Δημοτικούς Συμβούλους αντί 12 που ήταν η αρχική εκτίμηση στην Περιφέρεια Ορχομενού, με την κα Βούλα Καράλη (φωτογραφία) να συμπληρώνει την ομάδα του νέου Δημάρχου κ. Κώστα Ξηρογιάννη.
Η παράταξη του κ. Λουκά Υπερήφανου «ΟΡΑΜΑ & ΕΡΓΟ» εκλέγει επίσης 7 Δημοτικούς Συμβούλους στην Περιφέρεια Ορχομενού (σσ. ο κ. Γιάννης Ρουμάνης χάνει την έδρα του) ενώ και ο κ. Παναγιώτης Καραβαγγέλης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα είναι επίσης μέλος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.
Επισημαίνουμε πως την Περιφέρεια Ακραιφνίας θα εκπροσωπήσουν στο νέο ΔΣ, έξι Δημοτικοί Σύμβουλοι, τρείς από την πλειοψηφούσα παράταξη (σσ. οι κκ. Γιάννης Τσιάμης, Χρήστος Ζυγογιάννης και Δημήτρης Μπαρκώσης) και τρεις από τη μείζονα μειοψηφία (σσ. Γιώργος Βόμπρας, Αλέκος Ζυγογιάννης και Κώστας Ζυγογιάννης).
Το Orchomenos Press εύχεται και πάλι στο νέο ΔΣ «καλό ξεκίνημα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: