Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Συναντήσεις με τη συγγραφέα Αθηνά Μπίνιου διοργανώνει η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ σε Λιβαδειά και Χαιρώνεια


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας οργανώνει τις παρακάτω συναντήσεις των μικρών αναγνωστών με τη συγγραφέα Αθηνά Μπίνιου (φωτογραφία):
Α) Σε συνεργασία με το 8ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου συνάντηση όλων των μαθητών του Σχολείου την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 9 πμ.
Β) Συνάντηση με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Χαιρώνειας και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Χαιρώνειας την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 9 πμ.
Σε όλες τις συναντήσεις η συγγραφέας θα αφηγηθεί συνοδεία ζωντανής μουσικής τα παραμύθια της και θα συζητήσει με τα παιδιά.
Η Αθηνά Μπίνιου έζησε και σπούδασε στο εξωτερικό εργαζόμενη ως χημικός βιομηχανίας. Θέλοντας να μοιραστεί τα βιώματά της με όσο περισσότερο κόσμο γίνεται ξεκίνησε να γράφει παραμύθια για μικρούς και για μεγάλους. Λατρεύει τα παιδιά, τη φύση και τα βιβλία.
Έχει μέχρι σήμερα εκδώσει τα εξής βιβλία: Η Ταρώ και Ζαχαροζυμωμένος, Ο κρυστάλλινος αετός, Τα χειρόγραφα του πύργου, Το κατόρθωμα του Δάκρυ, Οι ήρωες του Άρδα και Στο πανηγύρι των πουλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: