Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Θ. Γιαννόπουλος - Σ. Κεδίκογλου: Ανήκω στη ΝΔ




Συντάχθηκε απο την Λένα Παρασκευά
«Ανήκω στη ΝΔ, βρίσκομαι στη ΝΔ και θα είμαι στη ΝΔ», δήλωσε ο βουλευτής Φθιώτιδας του κόμματος Θανάσης Γιαννόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της παράταξης Αντώνη Σαμαρά. Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Γιαννόπουλος διευκρίνισε ότι με τον πρόεδρο της ΝΔ δεν συζήτησε τέτοια θέματα, αλλά θέματα που αφορούν στο χώρο της υγείας και τις πρωτοβουλίες που, όπως είπε, κατά κάποιο τρόπο, επιβάλλονται από την τρόικα.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε συγχωνεύσεις υπηρεσιών, νοσοκομειακών μονάδων και σε κάθε τι που έχει σχέση με την υγεία των πολιτών «χωρίς να παραβλάπτεται η ποιότητα και η ποσότητα των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας».
Ο κ. Σ. Κεδίκογλου δήλωσε από την πλευρά του: «ήμουν, είμαι και θα είμαι στη ΝΔ» και ότι πιστεύει σε αυτό το πολυσυλλεκτικό κόμμα εξουσίας. Ο βουλευτής Εύβοιας πήρε σαφείς αποστάσεις από την ενέργεια του κ. Κοντογιάννη να αποχωρήσει από το κόμμα, απαντώντας σε ερώτηση για το αν πρόκειται για «αποστασία». «Ο κ. Κοντογιάννης εγκατάλειψε τη ΝΔ» ανέφερε και πρόσθεσε ότι μικρή σημασία έχει η λέξη που θα χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει την ενέργειά του. Πηγή http://www.lamiastar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: