Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) Βοιωτίας ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το εκπαιδευτικό έτος 2010-2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) Βοιωτίας ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το εκπαιδευτικό έτος 2010-2011. Το Κ.Ε.Ε. Βοιωτίας απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες του νομού ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, εθνικότητας και μορφωτικού επιπέδου, παρέχοντας δωρεάν εκπαίδευση. Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων είναι ένας καινοτόμος θεσμός Διά Βίου Μάθησης . Τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι διάρκειας 25, 50, 75, 100 και 125 ωρών. Η επιτυχής παρακολούθηση οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης ή Πιστοποιητικού Δια βίου Μάθησης.
Τα Κ.Ε.Ε. είναι δομές της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και προσφέρουν Διά Βίου Μάθηση σε όλη τη χώρα. Η λειτουργία τους υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
Τα εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα του Κ.Ε.Ε. Ν. Βοιωτίας απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες πολίτες του Νομού μας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Στόχος του είναι η δημιουργία τμημάτων σε κάθε Δήμο ξεχωριστά. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Προσφέρονται τα εξής προγράμματα:
1) Ελληνική Γλώσσα - Ιστορία
2) Ευρωπαϊκές Γλώσσες - Ευρωπαϊκή Ιστορία
3) Βασικές γνώσεις Μαθηματικών - Στατιστικής
4) Τεχνολογίες Πληροφορικής - Επικοινωνιών
5) Οικονομία - Διοίκηση – Επιχειρήσεις
6) Ενεργός Πολίτης: Δικαιώματα - Υποχρεώσεις
7) Πολιτισμός - Τέχνες - Διαχείριση ελεύθερου χρόνου
8) Ειδικά Προγράμματα Κοινωνικά Ευάλωτων Ομάδων Πλυθησμού
9) Περιβάλλον – Τουρισμός – Πολιτισμός – Περιφερειακή Ανάπτυξη

"Όλα τα προγράμματα συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους στα πλαίσια του ΕΣΠΑ ( Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς). "
Αιτήσεις μπορείτε να προμηθεύεστε από την έδρα μας και τα Κ.Ε.Π. της Νομαρχίας και των Δήμων.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2261035122 κ. Σανδάλης Νίκος & Μούκος Μανώλης.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΙΝΥΟΥ 3 ( ΠΡΩΗΝ ΚΤΙΡΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΩΠΑΙΔΟΣ) ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ Τ. Κ 32300ΤΗΛ./ΦΑΞ: 2261035122 e-mail:mail@keen.voi.sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: