Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ανοικτή Ημερίδα του ΕΠΒ και της ΑΝΔΙΑ στη Λιβαδειά


Ο ΕΦΕΠΑΕ και η ΑΝΔΙΑ είναι φορείς διαχείρισης για την Στερεά Ελλάδα του Ειδικού Προγράμματος « ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» του ΕΣΠΑ.Στο πλαίσιο αυτό έχει προκηρυχτεί το πρόγραμμα «ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ» που αποσκοπεί στον μετασχηματισμό της μεταποιητικής παραγωγικής βάσης της Ελληνικής Οικονομίας προς νέα ή διαφοροποιημένα προϊόντα και μεταποιητικές υπηρεσίες καθώς και την ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, ως βασικής επιλογής για την παραγωγική αναβάθμιση της χώρας προς αγαθά και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, με ποιότητα, περιβαλλοντική ευαισθησία και ενσωμάτωση γνώσης και καινοτομίας.

Οι προτάσεις των επιχειρήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα μπορούν να κατατίθενται από 29-07-2010 μέχρι 20-12-2010 όπως προβλέπεται από τη σχετική προκήρυξη.

Για το λόγο αυτό η Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδος & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ) εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ και το Επιμελητήριο Βοιωτίας , διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης των εν δυνάμει δικαιούχων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στη Λιβαδειά 1/12/2010 και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Π. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά.

Καλούνται οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις του Νομού Βοιωτίας να παραβρεθούν στην παραπάνω ημερίδα όπου θα δοθούν λεπτομέρειες και εξηγήσεις για την υλοποίηση του προγράμματος.


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΙΑ

Καράντζαλης Λουκάς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Αγνιάδης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: