Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Κώστας Ξηρογιάννης: Μοναδικός νέος Δήμαρχος που εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή!


Το Orchomenos Press – η ΠΡΩΤΗ ηλεκτρονική εφημερίδα για τον Ορχομενό και τη Βοιωτία – όπως σας υποσχεθήκαμε στην παραμονή των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών 2010, είναι και πάλι ΕΔΩ!
Ο Δήμος Ορχομενού κατάφερε να κάνει όχι απλά μια νέα …αρχή αλλά να κατακτήσει και ΠΡΩΤΙΑ για ολόκληρη τη Βοιωτία, καθώς ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Ξηρογιάννης αναδείχθηκε πανηγυρικά νικητής των εκλογών και καταγράφεται ως ο μοναδικός νέος Δήμαρχος που εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή! (Εκλογή από την πρώτη Κυριακή για 104 δημάρχους http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1893843) Υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ξηρογιάννης με το συνδυασμό του «Ορχομενός – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» κατέγραψε – σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείο Εσωτερικών http://ekloges.ypes.gr/ -
ποσοστό 50,81% με 4.496 ψήφους σε σύνολο 9.284 ψηφοφόρων (71.83%). Δεύτερος σε ψήφους αναδείχθηκε ο συνδυασμός «ΟΡΑΜΑ και ΕΡΓΟ» του κ. Λουκά Υπερήφανου με ποσοστό 44,68% και 3.953 ψήφους ενώ ποσοστό 4.51% (399 ψήφους) κατέγραψε ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Παναγιώτη Καραβαγγέλη.
Σύμφωνα πάντοτε με τα ίδια αποτελέσματα, ο πρώτος συνδυασμός εκλέγει 16 έδρες, ο δεύτερος 10 και ο τρίτος 1 έδρα στο διευρυμένο Δημοτικό Συμβούλιο του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρώτος σύμβουλος απ` όλους τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών είναι ο κ. Δημήτρης (Μίμης) Βαγενάς (φωτογραφία) με 797 σταυρούς...
Το Orchomenos Press συγχαίρει τους νικητές των Δημοτικών Εκλογών 2010, εύχεται «καλορίζικος» ο νέος Δήμαρχος, «καλό έργο» στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και να δικαιώσουν το όνομα του συνδυασμούς τους για μια «Νέα Εποχή» στο Δήμο Ορχομενού στην πρώτη εφαρμογή του Σχεδίου Καλλικράτης στην πράξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: