Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Την «Εστία Μητέρας» επισκέφθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου


H υποψήφια Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου το σωματείο «Εστία Μητέρας». Την κ. Πούλου υποδέχθηκαν η Πρόεδρος κ.Σοφία Τσιτσοπούλου και οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου στο φιλόξενο χώρο του ιδρύματος, όπου σε ιδιαίτερα φιλικό επίπεδο συζήτησαν για τις προτεραιότητες που θέτει η υποψήφια Δήμαρχος για το Δήμο, όπως και τα θέματα που αφορούν στην καλή λειτουργία του Σωματείου «Εστία Μητέρας».
Η κ. Πούλου εξήρε το έργο που επιτελούν όλα αυτά τα χρόνια, αναδεικνύοντας το θεσμό του εθελοντισμού και αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση και τις συνέπειες της για την κοινωνία, θέτοντας την κοινωνική πολιτική ως πρωταρχικό στόχο του συνδυασμού για την στήριξη των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών.
«Οι πολίτες ενεργούν» ήταν το μήνυμα της υποψήφιας Δημάρχου τονίζοντας ,ότι η κοινωνική πολιτική αποτελεί αμφίδρομη σχέση κοινωνίας και Δήμου.
Οι κυρίες του ιδρύματος ζήτησαν την αρωγή του Δήμου ,ώστε να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις που απορρέουν από την συντήρηση κυρίως του Γηροκομείου και η υποψήφια Δήμαρχος δεσμεύτηκε για την στήριξη του έργου τους.
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: