Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ολοκληρώνεται με προοπτικές νίκης και το Τοπικό του Δήμου Ορχομενού



Βάρος στο κεντρικό, βάρος και στο Τοπικό Συμβούλιο του Δήμου Ορχομενού έδωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος που ολοκληρώνει το σχεδιασμό του για τις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Στόχος του ήταν η ανανέωση του ψηφοδελτίου του, γεγονός που το πέτυχε μέσα από επιλογές προσώπων που ζουν, δραστηριοποιούνται και αγωνιούν για το μέλλον της τοπικής τους κοινωνίας.
Στο Τοπικό Συμβούλιο, λοιπόν, του Ορχομενού, κι` ύστερα από τις υποψηφιότητες των κκ. Γιώργου Καράλα, Σάρας Μπούρα και Γιώργου Καράλα, όπως έχουμε αναφέρει παλαιότερα, «έκλεισαν» και οι κκ. Γιώργος Κρεμμύδας (αριστερά) και Χρήστος Μπαμπλέκος (δεξιά), κατ` επάγγελμα αγρότες. Οι υποψηφιότητές τους «ξεκινούν» από τις περιοχές όπου κατοικούν. Ο πρώτος από την Σκριπού και ο δεύτερος από την Πετρομαγούλα, για να συμβάλλουν στην διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών ζωής και δράσης εντός του κέντρου του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού.
Άλλωστε, το έχουμε επίσης αναφέρει και πάλι, το Τοπικό Συμβούλιο Ορχομενού σύμφωνα με το σχέδιο Καλλικράτης διαθέτει αυξημένες αρμοδιότητες, όπως ομως και αντίστοιχες υποχρεώσεις.
Το Orchomenos Press εύχεται και στους δύο τους «καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: