Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζει να είναι … απρόσεκτος ο Κώστας Ξηρογιάννης!


Μήπως έχετε μείνει λίγο πίσω κύριε Υποψήφιε Δήμαρχε του Καλλικρατικού και όχι του Καποδιστριακού Δήμου Ορχομενού;

Εντάξει, με το θέμα των ανεμογεννητριών δεν ήταν και τόσο καλά ενημερωμένος, όπως διαπιστώσαμε (Εσείς, που τα βρήκατε τα 500.000 ευρώ κ. Ξηρογιάννη; * ) αλλά να μη «γνωρίζει» πως από την 1/1/ 2010 καταργούνται οι Νομαρχίες και οι Καποδιστριακοί Δήμοι μοιάζει αδύνατον!
Στο προεκλογικό του φυλλάδιο*, όμως, οπου υπάρχει στην σελίδα του συνδυασμού του, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας εάν πατήσετε πάνω στη φωτογραφία, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης με το Συνδυασμό «Ορχομενός – Νέα Εποχή» στην προσπάθειά του κάτι να … προτείνει (!), γράφει στην παράγραφο με τον αριθμό 7 πως στόχος του είναι να προσπαθήσει να αλλάξει το καθεστώς λειτουργίας του Οργανισμού Κωπαϊδας «σε συνεργασία με τη Νομαρχία στην κατεύθυνση τελικής διαχείρισης από τον Καποδιοστριακό μας Δήμο» (φευ!).
Μήπως έχετε μείνει λίγο πίσω κύριε Υποψήφιε Δήμαρχε του Καλλικρατικού και όχι του Καποδιστριακού Δήμου Ορχομενού;
Ούτε εσείς ούτε κανείς άλλος δεν το διάβασε πριν το τυπώσετε;
Εμείς, πάντως, το διαβάσαμε και το ξαναδιαβάσαμε, μη πιστεύοντας στα μάτια μας, πως έγινε τέτοια πατάτα!!!

*Να σημειώσουμε πως τα δικαιώματα της φωτογραφίας στην παράγραφο 5 ανήκουν στο Orchomenos Press και στο διαχειριστή του! Το γεγονός πως την τυπώσατε χωρίς την άδειά μας, μας αναγκάζει να σας ζητήσουμε να αναφέρεται την πηγή προέλευσής της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: