Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Και η επίσημη ανακοίνωση του Δημήτρη Καραμάνη, υποψηφίου προέδρου ΝΟΔΕ Βοιωτίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλες και φίλοι της Νέας Δηµοκρατίας στο Νοµό της Βοιωτίας,το κόµµα µας, η µεγάλη φιλελεύθερη δηµοκρατική παράταξη, υπέστη στιςτελευταίες Εθνικές Εκλογές µια βαριά και οδυνηρή ήττα , η οποία έχειαναµφισβήτητα πλήξει το γόητρο και το ηθικό των Νεοδηµοκρατών, έχει δηµιουργήσει ανησυχία και προβληµατισµό για την πορεία της παράταξης στοµέλλον και πάνω απ' όλα έχει καταστήσει συνείδηση ότι χρειάζεται σε όλα ταεπίπεδα µια βαθύτατη ανανέωση. Ανανέωση σε πρόσωπα, σε ιδέες, ανανέωση σεµεθόδους και πολιτικές.
Ανανέωση πάνω απ' όλα των κοµµατικών οργανώσεων, οι οποίες είχαν γιαχρόνια αδρανοποιηθεί. Είναι κοινή συνείδηση ότι σήµερα, περισσότερο από ποτέ,είναι ανάγκη να στρατευθούν και να αξιοποιηθούν στις οργανώσεις του κόµµατοςνέοι άνθρωποι µε γνώση, µόρφωση, ειδίκευση, ικανότητα χειρισµού των νέωντεχνολογιών, διάθεση και δυνάµεις «να τρέξουν» το κόµµα στη νέα απαιτητική καιδύσκολη για όλους µας εποχή. Πρόσωπα άφθαρτα, µε σύγχρονο πολιτικό λόγο, και πάνω απ' όλαικανότητα προσέγγισης των νέων ανθρώπων, οι οποίοι είναι και αυτοί που µαζικάέχουν εγκαταλείψει τις γραµµές του κόµµατός µας.Τα νέα κοµµατικά στελέχη, ακολουθώντας την εντολή της βάσης για µια νέαπορεία είναι ανάγκη να διαθέτουν φρεσκάδα και δυναµισµό, ώστε να «κατέβουν»στην κοινωνία και να επαναπροσεγγίσουν τους συµπολίτες µας, όντας µακριά απ' ότιθυµίζει «καµαρίλα», παλαιοκοµµατισµό, µικροπολιτικές συγκρούσεις και γενικάό,τιδήποτε έφτασε το κόµµα µας στη δεινή θέση που βρίσκεται σήµερα.
Φίλες και φίλοι,
Σ' αυτή την κρίσιµη καµπή για το κόµµα µας, ως κοµµατικό στέλεχος, νέοςάνθρωπος και ενεργός πολίτης της Βοιωτίας αποφάσισα, µαζί µε µια οµάδα νέωναλλά και έµπειρων στελεχών, να διαθέσω την εµπειρία, τις γνώσεις, το χρόνο µουκαι τις δυνάµεις µου στην προσπάθεια αναγέννησης της Νέας Δηµοκρατίας. Ανταποκρινόµενος στη θέληση µεγάλου αριθµού Βοιωτών Νεοδηµοκρατών που τοζητούν, θέτω υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Βοιωτίας στις προσεχείς εσωκοµµατικές εκλογές του Μαΐου και ζητώ τη στήριξή σας. Καλώ όλους να συνδράµετε µε τη συµµετοχή σας σ' αυτό το δύσκολο αλλά καιωραίο αγώνα της αναγέννησης της παράταξής µας. Είναι το χρέος µας απέναντι στην ιστορία της και απέναντι στον τόπο µας.

Με τιµή

Δηµήτρης Κ. Καραµάνης
Εκπαιδευτικός- Φιλόλογος
Γεν. Γραµµατέας Νο.Δ.Ε. Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: