Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Στη FIFA o Λεβαδειακός για Ηρακλή


Γραπτή δήλωση καταγγελίας στη FIFA κατέθεσαν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Λεβαδειακός, προκειμένου να αφαιρεθούν έξι βαθμοί από τον Ηρακλή για την υπόθεση της αποπληρωμής του Μάριο Μπίλισκοφ.
Ο Λεβαδειακός αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να …πεθάνει και οι διοικούντες του συλλόγου της Βοιωτίας δεν σταματούν τις προσπάθειες που κάνουν, ώστε οι «πράσινοι» να παραμείνουν στην Superleague.
Όπως είχε γίνει γνωστό πριν μερικές μέρες, ο «ισχυρός» άντρας του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, σκεφτόταν την προσφυγή στο CAS, προκειμένου το ελεγκτικό όργανο να ερευνήσει την υπόθεση του Μάριο Μπίλισκοφ, παλιό ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, ο οποίος δεν έχει αποζημιωθεί τα λεφτά του συμβολαίου του από τον «Γηραιό».
Τελικά, οι άνθρωποι του Λεβαδειακού κατέθεσαν γραπτή καταγγελία στη FIFA με την οποία απαιτούν από την Πειθαρχική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να αφαιρεθούν έξι βαθμοί από τον Ηρακλή., αφού όπως ισχυρίζονται ο Ηρακλής εξόφλησε εκπρόθεσμα τον ποδοσφαιριστή και πρέπει να τιμωρηθεί.
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός έχει συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης Μπιλίσκοφ και τις τελευταίες ημέρες μελέτησε όλες τις παραμέτρους, προκειμένου να κρίνει αν υπάρχει σημείο στο οποίο μπορεί να στηριχθεί νομικά.
Τον περασμένο Μάρτιο έγινε ένας διακανονισμός μεταξύ Ηρακλή και Μπιλίσκοφ για την εξόφληση του παίκτη σε τρεις δόσεις.
Στη συνέχεια ο Μπιλίσκοφ φέρεται να διαμαρτυρήθηκε εκ νέου στη FIFA για καθυστέρηση σε πληρωμή δόσης και να ζήτησε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία να επιβάλλει στην ομάδα τις προβλεπόμενες κυρώσεις.
Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Μάριο Μπίλισκοφ φέρεται να έχει πάρει χρήματα που του οφείλονται από τους «κυανόλευκους», η προσπάθεια του Λεβαδειακού όμως έχει να κάνει με την τήρηση ή όχι των ημερολογιακών προθεσμιών από πλευράς Ηρακλή.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: