Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΕΣΕΕ – ΓΣΕΒΕΕ - Γ.Σ.Ε.Ε.: Κοινή συμμετοχή στις επερχόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις


Η ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ και η Γ.Σ.Ε.Ε. θα συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις την Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010, με κλείσιμο των καταστημάτων και επιχειρήσεων από τις 12:30 μ.μ.

Τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ ζει με συντάξεις πείνας και ο Οργανισμός τους κινδυνεύει με κατάρρευση, τη στιγμή που η πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων, των μικρομεσαίων επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών δίνει μάχη, μάλλον άνιση, να διατηρήσει τις επιχειρήσεις της και τις θέσεις εργασίας σε αυτές, τη στιγμή που αυξάνει διαρκώς ο αριθμός εκείνων που δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές υποχρεώσεις τους, μόνο αγανάκτηση προκαλούν οι «συστάσεις και επιταγές» των παρατηρητών για περαιτέρω μέτρα λιτότητας.

Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 5 Μαΐου μαζί με την Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και την Γ.Σ.Ε.Ε. Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις
της Τετάρτης 5 Μαΐου. Όλες οι επιχειρήσεις κλειστές από το πρωί ως το μεσημέρι
( 9:00π.μ. -15:00 μ.μ. )


Τώρα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης και οι παραγωγικές δυνάμεις να ορθώσουν το ανάστημα τους για Δομικές αλλαγές του Κοινωνικού και Οικονομικού οικοδομήματος στην Ε.Ε.
ü Ενίσχυση του Κοινωνικού Κράτους και του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης.
ü Όχι στην υποβάθμιση του.
ü Οι μικρομεσαίοι όταν χάνουν την δουλειά τους δεν έχουν κανένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας
ü Ο δε Ασφαλιστικός τους οργανισμός ο ΟΑΕΕ είναι ο πλέον “ριγμένος” στην χώρα.
ü Η χώρα έχει ανάγκη άμεσα ενός νέου πρότυπου ανάπτυξης που θα παράγει οικονομική σταθερότητα, πλούτο και προοπτική για όλους και θα αναδιανέμει δίκαια βάρη και οφέλη.
ü Ένα Σχέδιο ανάπτυξης στο οποίο οι ΜΜΕ θα έχουν ουσιαστικό και καθοριστικό ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: