Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Πλημμυρίζει καθημερινά η Χαιρώνεια από παιδιά και επισκέπτες






















Ο ανοιξιάτικος καιρός έφερε πολλές σχολικές εκδρομές στο Μουσείο και στην αίθουσαεικονικής πραγματικότητας στη Χαιρώνεια.Το τελευταίο διάστημα πάνω απο 1000 μαθητές τόσο απο τις γύρω περιοχές όσο και από μακρύτερα μας έχουν επισκεφθεί. Οι επισκέψεις συνεχίζονται ολοένα και περισσότερες. Η επιλογή να εξασφαλίσουμε χώρους εξυπηρέτησης επισκεπτών και διευκόλυνσης των σχολικών εκδρομών, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση.
Έτσι στη Χαιρώνεια σήμερα τα παιδιά αφού επισκεφθούν τον Λέοντα, το υπέροχο ανακαινισμένο Μουσείο και την πρωτοποριακή αίθουσα εικονικής πραγματικότητας, μπορούν να κάνουν βόλτα, να παίξουν στην περιφραγμένη παιδική χαρά και στο 7Χ7 γήπεδο υπό την άμεση επίβλεψη των συνοδών τους που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του αναψυκτηρίου ανάμεσα στους δύο χώρους όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Οι άνετοι χώροι στάθμευσης που σχεδιάστηκαν για να εξυπηρετήσουν μεγάλο αριθμό λεωφορείων, συμπληρώνουν την διευκόλυνση των σχολικών εκδρομών.
Η επίσκεψη στην αίθουσα εικονικής πραγματικότητας γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με τον Δήμο Χαιρώνειας 22610/ 95262, 95490.

Δεν υπάρχουν σχόλια: