Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Γιώργος Βόμπρας, Λάμπη Γούση Βασιλείου και Μάκης Τρωγάδας: Τρείς ακόμη υποψηφιότητες για το Κεντρικό του Δήμου Ορχομενού


Πλησιάζουν οι μέρες που ο Δήμαρχος Ορχομενού και εκ νέου υποψήφιος με το Συνδυασμό «Όραμα και Έργο» κ. Λουκάς Υπερήφανος, που πέτυχε την τελευταία 8ετία η περιοχή να παραμένει καθημερινά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ολόκληρης της Βοιωτίας, θα ανακοινώσει το «ψηφοδέλτιο νίκης» όπως ήδη χαρακτηρίζεται.
Τρία νέα πρόσωπα που για πρώτη φορά «δοκιμάζονται» στην κρίση της κοινής γνώμης… έρχονται από την περιφέρεια του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού και διεκδικούν την εμπιστοσύνη σας.
Ο κ. Γιώργος Βόμπρας (φωτογραφία αριστερά), αρχικά, συνταξιούχος πλέον αστυνομικός, είναι ιδιαίτερα γνώριμος στο κέντρο του Δήμου μας από την πολύχρονη θητεία του και προσφορά του στην τοπική μας κοινωνία καθώς υπηρετούσε για περισσότερο από 25 χρόνια στον Α.Τ. Ορχομενού.
Το όνομά του θα βρίσκεται στο κεντρικό ψηφοδέλτιο από το Δήμο Ακραιφνίας, όπου ζει μόνιμα με την οικογένειά του. Ο κ. Βόμπρας απαλλαγμένος πλέον τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις έρχεται να προσθέσει στην πολύτιμη εμπειρία του σε ζητήματα καθημερινότητας που – κατά τα ψέματα – απασχολούν ιδιαίτερα τον τόπο μας!
Ακολούθως, μια ακόμη νέα υποψηφιότητα για το Κεντρικό του Δήμου Ορχομενού ακούσει στο όνομα της κας Λάμπης Γούση – Βασιλείου (φωτογραφία δεξιά), της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Λουτσίου. Η κα Γούση κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όχι απλά να «αναστήσει» το σύλλογο του χωριού τους σε λιγότερο από έξι μήνες αλλά «δικτυώθηκε» πολύ δυνατά και όλες τις υπόλοιπες ομάδες γυναικών του Δήμου μας καθώς και με την Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Νομού Βοιωτίας, γεγονός που φανερώνει τη όρεξη της για δημιουργία. Η Λάμπη Γούση διαθέτει, επίσης, συσσωρευμένη εμπειρία μέσα από την επαγγελματική της δράση στον Δήμο Νέας Σμύρνης. Η ατζέντα της γεμάτη, λοιπόν, από γνωριμίες και συμμάχους σε όλη την Ελλάδα, όπως και η καρδιά της αφού πρόκειται για μια γυναίκα «που σε κερδίζει» κατά γενική ομολογία.
Μια ακόμη επιλογή για το Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Δήμου Ορχομενού είναι και ο αγρότης κ. Μάκης Τρωγάδας (φωτογραφία αριστερά), μόνιμος κάτοικος του Τ.Δ. του Αγίου Δημητρίου. Ο κ. Τρωγάδας εκφράζει τον μεγαλύτερο κομμάτι της τοπικής οικονομίας και η συμμετοχή του στο Συνδυασμό «Όραμα και Έργο» έρχεται για σηκώσει στις πλάτες του τις προοπτικές που ανοίγονται και για τον αγροτικό μας τομέα, με τα έργα υποδομής που πρόκειται να συνεχιστούν στα ιδιόκτητα κτήματα του αναδασμού του Δήμου Ορχομενού στις περιοχές του Αγίου Δημητρίου και του Αγίου Σπυρίδωνα.
Το Orchomenos Press εύχεται και στους τρείς νέους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους «καλή επιτυχία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: