Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Δωρεάν υποστηρικτικές Υπηρεσίες για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στη Βοιωτία


 “Υλοποίηση συνοδευτικών μέτρων στα πλαίσια της πράξης Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018-2019-ΠΕ Βοιωτίας”.

ΔΩΡΕΑΝ υποστηρικτικές Υπηρεσίες για τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ θα παρέχονται και το 2023, από την Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Βοιωτίας, με συντονιστή Εταίρο την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και συμμετέχοντες εταίρους τους Δήμους: Λεβαδέων, Θηβαίων, Αλιάρτου-Θεσπιέων, Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, Ορχομενού και Τανάγρας.
Πρόκειται για ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες συμβουλευτικής, ατομικής ή ομαδικής, σε θέματα: υγιεινής διατροφής, αντιμετώπισης παχυσαρκίας, διαχείρισης άγχους, οικογενειακών κρίσεων & διαχείρισης εφήβων, διαχείρισης οικογενειακού προϋπολογισμού, βελτίωσης ή ανάδειξης εργασιακών δεξιοτήτων και επαγγελματικού προσανατολισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2261350144 Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, ενώ πληροφορίες δίνονται και από τα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: