Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λιβαδειάς βράβευσε τον επί 42 συναπτά έτη απερχόμενο πρόεδρο κ. Γιώργο Βασιληά

 


Σε μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ φαρμακοποιών την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη, ενημερωτική εκδήλωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λιβαδειάς της χρονιάς,

με επίσημους προσκεκλημένους τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολο Βάλτα και τον Αντιπρόεδρο του ΠΦΣ & Πρόεδρο του Ινστιτούτου Δια Βίου Εκπαίδευσης (ΙΔΕΑΑΦ) Σεραφείμ Ζήκα και με βασικό θέμα την μετεξέλιξη του ελληνικού φαρμακείου και σε φαρμακείο υπηρεσιών και την αναγκαιότητα της συνεχους επιμόρφωσης των κοινοτικων φαρμακοποιών.


Μεταξύ των άλλων, ο Πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Βαλτάς αναφέρθηκε στις αλλαγές που συντελέστηκαν τα τελευταία χρόνια στο κλάδο μας διευκολύνοντας την καθημερινότητα των φαρμακοποιών στη δουλειά τους, μειώνοντας παρελθοντικές ανούσιες πλέον γραφειοκρατικές διαδικασίες. Ο ίδιος ανέλυσε επισης τις δυνατότητες και τα προτερήματα που προβλέπει το νέο νομικό πλαίσιο συνενωσεων των φαρμακείων της ίδιας περιφερειακής ενότητας, το πλήθος των παρεμβάσεων που έγιναν από ομάδες εργασίας του ΠΦΣ και από τον ίδιο προσωπικά στον τακτικό έλεγχο των συνταγών που τεθηκε πρόσφατα σε ισχύ.
Με την σειρά του, ο κ. Ζίκας μίλησε για την σημαντική στήριξη των πολιτών την περίοδο της πανδημίας από τους φαρμακοποιούς της κοινότητας καθώς και για το πλήθος και την ποιότητα των πιστοποιημένων υπηρεσιών που οι ίδιοι προσέφεραν διαφυλάσσοντας έτσι, με τον καλύτερο τρόπο την Δημόσια Υγεία.
Σε ανάλογο πλαίσιο, συνέχισε, και με την συνδρομή του νέου κύκλου σεμιναρίων που θα διεξαχθούν σε όλη την Ελλάδα από το ΙΔΕΑΑΦ, οι φαρμακοποιοί θα πρέπει να εξειδικεύονται ολοένα και περισσότερο με γνώσεις και σύγχρονες πρακτικές και να εκπαιδεύονται κατάλληλα προκειμένου οι παρεχόμενες υπηρεσίες να είναι όσο το δυνατόν "ομοιόμορφα"ποιοτικές από άκρη σε άκρη της χώρας.
Το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λιβαδειάς εκτιμώντας την πολυετή προσφορά στον φαρμακευτικό κλάδο και στα μέλη του συλλόγου βράβευσε τον επί 42 συναπτά έτη πρόεδρο του Φ.Σ. Λιβαδειάς κ. Γ. Βασιληά. Tην απονομή έκανε ο πρόεδρος ΠΦΣ Απ Βαλτάς.

Η βραδιά συνεχίστηκε σε χαλαρό κλίμα μεταξύ συναδέλφων , in vino veritas και την κοπή της βασιλόπιτας στo restaurant Ακαδημία plus.
Ευχαριστούμε:
🔹Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη για την φιλοξενία της εκδήλωσης μας.
🔹Το κατάστημα αθλητικών ειδών Αγνιάδης Σπορ για την προσφορά του στην εκδήλωση.
🔹Tην εταιρεία Isostevia και τον κ. Αντώνη Παναγώτα για τα γλυκα amuse bouche των καλεσμένων μας.
🔹To restaurant Ακαδημία Plus για την όμορφη βραδιά που μας χάρισε.
Συνεχίζουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: