Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας: Δεκτή η αγωγή των συμβασιούχων «κόβιντ» του Δήμου Ορχομενού από το Πρωτοδικείο Λιβαδειάς

 


Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας υποδέχεται με χαρά την απόφαση 27/2023 του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς που αφορά την αγωγή των συναδέλφων συμβασιούχων «κόβιντ» του Δήμου Ορχομενού σύμφωνα με την οποία η αγωγή γίνεται δεκτή και  όλοι οι συνάδελφοι – εργαζόμενοι  αναγνωρίζονται ως αορίστου χρόνου , ενώ ταυτόχρονα κρίνονται άκυρες οι αναγγελίες λύσης των συμβάσεων τους ως ορισμένου χρόνου !!!

 Αυτή η απόφαση αποτελεί μία τεράστια νίκη  ,ειδικά στο χρονικό τάιμινγκ που έρχεται , (την ώρα που από την κυβέρνηση προσπαθούν με μεθοδεύσεις και νομικά τερτίπια να υπονομεύσουν το Δημόσιο  και Κοινωνικό χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης), που μας δίνει δύναμη και ελπίδα , για να συνεχίσουμε τον αγώνα ακόμη πιο δυναμικά , για τη δικαίωση όλων των συναδέλφων εργαζομένων σε κάθε πόστο.

Αποτελεί δικαίωση του αγώνα και της συνέπειας του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας , αλλά και των συναδέλφων συμβασιούχων που εμπιστεύθηκαν το Σύλλογό μας , γνωρίζοντας ότι στηρίζουμε κάθε εργαζόμενο που διεκδικεί το αυτονόητο : μόνιμη και σταθερή εργασία , με αξιοπρέπεια και ανθρώπινες συνθήκες , χωρίς να  κάνουμε καμία έκπτωση στις αρχές μας και στις πάγιες θέσεις μας. Αδιαπραγμάτευτα είμαστε πάντα δίπλα στους εργαζόμενους , χωρίς διαχωρισμούς και κομπιάσματα!!

Στο σημείο αυτό , οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον δικηγόρο που μας εκπροσώπησε στο δικαστήριο , τον κ. Παντρευτή Αθανάσιο για την δυναμική και ουσιαστική εκπροσώπηση των εργαζομένων καθώς και το  δημοτικό συμβούλιο του Δήμου  Ορχομενού  για τη στήριξή του με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση  του ψηφίσματός μας υπέρ των εργαζομένων συμβασιούχων , που αποδέχτηκε ότι οι συνάδελφοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Τους καλούμε να μείνουν σταθεροί δίπλα μας , ώστε να υποδεχθούμε μαζί τους συναδέλφους εργαζομένους αορίστου χρόνου , στην εργασία τους και τα καθήκοντά τους.

 

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ 

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

              ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                       ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: