Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδα τιμά την μνήμη του Τάσου Χρονά, εν ενεργεία Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφερειακής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας»


 Στη Λαμία, σήμερα 30 Μαρτίου 2023, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 16:30 μμ έως και 17:30μμ, το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας συνήλθε σε έκτακτη-κατεπείγουσα συνεδρίαση, βάσει του τελευταίου εδαφίου της παρ. 3 του άρθρου 10 του πρότυπου κανονισμού λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΦΕΚ 2938/Β/17.07.2020), λόγω της αναγκαιότητας άμεσης λήψης απόφασης για την απότιση φόρου τιμής λόγω του χθεσινού αιφνίδιου θανάτου του εν ενεργεία Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφερειακής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας», Αναστάσιου Χρονά. 

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με το τελευταίο εδάφιο της παρ. 1 του άρθρου 167 του ν. 3852/10, κατόπιν της υπ’ αριθμ. πρωτ. (οικ) 64362/30.03.2023 πρόσκλησης του Προέδρου, κ. Σπυρίδωνος Νικολάου, η οποία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και απεστάλη ηλεκτρονικά στον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό καθώς και σε καθέναν από τους Περιφερειακούς Συμβούλους για την τοποθέτηση και τη λήψη αποφάσεων. 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, δια της ψήφου των μελών του, αποφασίζει ομόφωνα, εγκρίνει : 

1.Να παραστεί σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την τέλεση της πολιτικής κηδείας του εκλιπόντος,

2.Ο Πρόεδρος, εκ μέρους του Περιφερειάρχη και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος,

3.Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην πολιτική κηδεία του εκλιπόντος, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας,

4. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος, για λογαριασμό του Περιφερειακού Συμβουλίου.

5. Η παρούσα απόφαση να αναγνωσθεί κατά την τέλεση της πολιτικής κηδείας του εκλιπόντος, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και να δημοσιευτεί στον τύπο.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 


Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: