Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Όλη η ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λαμία - Παρουσίαση, μαζί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, του Αναπτυξιακού Προγράμματος για τη Στερεά Ελλάδα του 2030















"Μαζί με τον Πρωθυπουργό επιβλέψαμε κομβικά έργα που γίνονται στην “καρδιά της Ελλάδας”, με το σχεδιασμό, αλλά και με την οικονομική - ή και κατασκευαστική - υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπως η επέκταση του Λιμένα Αγ. Κωνσταντίνου,
το κολυμβητήριο της Λαμίας, το Μουσείο της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος.
Αλλά και την κορυφαία αστική παρέμβαση για την αναγέννηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, το φιλόδοξο έργο των 48.000.000 ευρώ που συναναπτύσσουμε με τον Δήμο Λαμιέων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και δίπλα μας την Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία.
Ο Πρωθυπουργός δεσμεύθηκε προσωπικά για τη χρηματοδότηση του οδικό άξονα Λαμία – Καρπενήσι, ενώ ανακοινώθηκε και επίσημα η υπογραφή συμβάσεων κατασκευής για την παράκαμψη Χαλκίδας - Νέας Αρτάκης - Ψαχνών και το οδικό τμήμα Γραβια – Βάριαννη.
Όλα αυτά έρχονται ως κορύφωση μιας πολυδιάστατης και πολυεπίπεδης συνεργασίας, που αναπτύξαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια, Κυβέρνηση, Περιφέρεια, Βουλευτές, Δήμοι και φορείς για κάθε μικρό και μεγάλο διακύβευμα του τόπου μας" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.








Δεν υπάρχουν σχόλια: