Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το STAR FORUM 2023 : Προσβλέπω ως επόμενος Πρωθυπουργός, εφόσον μας εμπιστευθεί και πάλι ο ελληνικός λαός, να συνεργάζομαι με τον Φάνη Σπανό ως επόμενο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

 

Eντυπωσιασμένος ο πρωθυπουργός από την υψηλού επιπέδου διοργάνωση, του πρώτου πολυήμερου πολυθεματικού συνεδρίου του star Κεντρικής Ελλάδας. Ο κ. Μητσοτάκης μπαίνοντας στη Λαμία το πρωί της Δευτέρας, πέρασε από την ΠΕΛ και το Α΄ κτίριο, εκεί όπου ξεκίνησαν το πρωί οι εργασίες του star forum 2023.

Ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Σιμόπουλο, ευχήθηκε καταρχήν για τα 30 χρόνια star, μίλησε για την ανάγκη αυτοδυναμίας, ως την μόνη επιλογή πολιτικής σταθερότητας και εξέφρασε την επιθυμία, να επανεκλεγεί περιφερειάρχης Στερεάς, ο Φάνης Σπανός στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο δυστύχημα στα Τέμπη και τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί με το βαθύ κράτος. «Αν μας εμπιστευθούν οι πολίτες, αυτό θα αποτελέσει κεντρική αποστολή μου», είπε χαρακτηριστικά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: