Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΟΝΝΕΔ Λιβαδειάς: Θα δώσουμε τη μάχη της γενιάς μας, για να οδηγήσουμε τη χώρα στο αύριο. Στο μέλλον που μας αξίζει!Στις 21 Μαΐου θα κληθούμε να απαντήσουμε αν θέλουμε να συνεχίσει η Ελλάδα να πηγαίνει με βήμα γρήγορο στο μέλλον ή να επιστρέψει στα φαντάσματα του παρελθόντος.
Από την πρώτη μέρα, η Ελληνική Κυβέρνηση του Kyriakos Mitsotakis έμεινε πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις και παρά τις κρίσεις που αντιμετώπισε στο τέλος της τετραετίας παρουσιάζει ένα έργο μετρήσιμο, που χαρακτηρίζεται από υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, αύξηση μισθών, μείωση της φορολογίας, ψηφιοποίηση του κράτους και εθνική υπερηφάνεια.
Η αυτοδύναμη νίκη της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε όσα καταφέραμε και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε την Ελλάδα που αξίζει στην κάθε Ελληνίδα και στον κάθε Έλληνα, σε κάθε νέα και νέο.
Στην πρώτη γραμμή θα είμαστε όλοι εμείς! Θα δώσουμε τη μάχη της γενιάς μας, για να οδηγήσουμε τη χώρα στο αύριο. Στο μέλλον που μας αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: