Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Ανδρέας Κουτσούμπας: Το μήνυμα του Πρωθυπουργού από τη Λαμία ήταν ξεκάθαρο. Το διακύβευμα των εθνικών εκλογών δεν είναι τα επόμενα 4 χρόνια, αλλά οι επόμενες 4 δεκαετίες!

 


Το μήνυμα του Πρωθυπουργού από τη Λαμία ήταν ξεκάθαρο. Το διακύβευμα των εθνικών εκλογών δεν είναι τα επόμενα 4 χρόνια, αλλά οι επόμενες 4 δεκαετίες. Τα τελευταία 4 χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις.

Η πανδημική κρίση, οι προσπάθειες παραβίασης των εθνικών μας συνόρων και ένας πόλεμος στην Ευρωπαϊκή γειτονιά μας άλλαξαν τα δεδομένα. Προσπαθήσαμε όμως και καταφέραμε να οικοδομήσουμε μια Ελλάδα που μπορεί περήφανα να σταθεί στο διεθνές στερέωμα.
Για να συνεχίσουμε το έργο αυτό χρειαζόμαστε μια σταθερή ηγεσία σε επίπεδο χώρας αλλά και μια έμπειρη εκπροσώπηση σε επίπεδο νομού. Δυο προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες για να μπορέσουμε να περπατήσουμε το δύσκολο αυτό μονοπάτι στην πορεία μας προς την κοινωνική πρόοδο, την εθνική ανεξαρτησία και την οικονομική ανάπτυξη.
Επί προσωπικού, η προεκλογική μου δέσμευση ήταν μια. Ότι θα βρίσκομαι δίπλα σε κάθε Βοιωτή και κάθε Βοιωτό, όχι μόνο ως Βουλευτής του νομού αλλά και ως Ανδρέας. Αυτό προσπάθησα να κάνω. Να είμαι παρών, δίπλα σε ανθρώπους με τους οποίους μεγάλωσα μαζί, εργάστηκα μαζί και μου έκαναν την τιμή να με εμπιστευθούν στο εθνικό κοινοβούλιο. Μακριά από κινήσεις εντυπωσιασμού, προσπάθησα με συνέπεια και ειλικρίνεια να θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας. Να υποστηρίζω με θέρμη κυβερνητικές πρωτοβουλίες οι οποίες πάνε μπροστά τη χώρα και το νομό μας, αλλά και να ασκώ την απαραίτητη αυτοκριτική όταν οι συνθήκες το απαιτούν.
Η δέσμευση μου αυτή παραμένει και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στους ανθρώπους της Βοιωτίας. Στους δικούς μας ανθρώπους.
Το επόμενο διάστημα λοιπόν θα προχωρήσω σ’ έναν απολογισμό του έργου μας με βάση τους κυριότερους τομείς δράσης μου ως Βουλευτής Βοιωτίας σε κρίσιμες επιτροπές της Βουλής καθώς και ως Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων αλλά και θα μιλήσουμε για τα επόμενα 4 χρόνια, το όραμα μας για μια χώρα και ένα νομό που μπορούν και πρέπει να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα.
Η δική μας σχέση εμπιστοσύνης δεν σταμάτησε ποτέ. Και σίγουρα δεν ξεκινούσε ποτέ προεκλογικά. Πρόκειται για μια σχέση που χτίσαμε μέσα στα χρόνια. Και αυτή τη σχέση σας ζητώ να συνεχίσουμε. Με συνέπεια, ευθύνη και σταθερότητα.

Ανδρέας Κουτσούμπας
Βουλευτής ΝΔ Ν. Βοιωτίας


Δεν υπάρχουν σχόλια: