Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Γιορτή Πέστροφας 2019: Μια γιορτή που «ξαναζωντανεύει» τον Ορχομενό – Γοήτευσαν το κοινό ο Παντελής Θαλλασινός και οι υπέροχοι μουσικοί που τον συνόδευσαν!


Έναν από τους πλέον αγαπημένους τραγουδοποιούς, έναν καλλιτέχνη που έχει πορευτεί με το δικό του ξεχωριστό ηχόχρωμα και μουσικές επιλογές αλλά και μια συνοδεία από μουσικούς με περισσό ταλέντο και αγάπη για τα όργανά τους επέλεξε φέτος η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για να προσφέρει στον Δήμο Ορχομενού με αφορμή την ετήσια διοργάνωση της «Γιορτής Πέστροφας 2019». Ο Παντελής Θαλασσινός και μέρος της πολύ γνωστής ομάδας μουσικών Τακίμ, γοήτευσαν το κοινό το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και «ξαναζωντάνεψαν» την πόλη μας, αφού περίξ της κεντρικής μας πλατείας συγκεντρώθηκαν πάνω από 2.000 άτομα!


Η φετινή γιορτή συνέπεσε με την ολοκλήρωση ενός πλούσιου κύκλο κοινών δράσεων και εκδηλώσεων του Δήμου Ορχομενού με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, γι` αυτό και η βραδιά ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς – αποχαιρετισμούς της κας Φανής Παπαθωμά και του κ. Λουκά Υπερήφανου …





















Οι μουσικοί άνοιξαν το πρόγραμμα και ο Παντελής Θαλασσινός ξεκίνησε το δικό του μουσικό ταξίδι… για περισσότερο από ένα τρίωρο τραγουδήσαμε, χορέψαμε, ξεφύγαμε … στην κορύφωση του καλοκαιριού, στην αυγή του φθινοπώρου… ένας ωραίος θεσμός για τον τόπο μας, που μας ένωσε και φέτος γύρω από έναν όμορφο κυκλικό χορό !










Και του χρόνου !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: