Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Στις 29 Σεπτεμβρίου ο 7ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς


Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα, στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Μάριος Σάκκος, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας κ. Ιωάννης Περγαντάς, ο Διοικητής Τροχαίας Λιβαδειάς κ. Νικόλαος Μαλέρδος, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Αρχηγός του ΑΚΟΛ κ.κ. Αναστάσιος Ακριδόπουλος και Χρήστος Πολατσίδης σχετικά με την πραγματοποίηση του 7ου Τροφώνιου Ημιμαραθώνιου Λιβαδειάς που θα  διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στη Λιβαδειά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Τροφώνια 2019”.
Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά συνεχάρη τον ΑΚΟΛ για τη σημαντική αυτή αθλητική εκδήλωση που τιμά την πόλη της Λιβαδειάς, ενώ αναφέρθηκε ειδικά στους αθλητές των Special Olympics Hellas Λιβαδειάς που συμμετέχουν πάντα στον Ημιμαραθώνιο και αποστέλλουν το δικό τους δυναμικό μήνυμα. Πρόσθεσε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα στηρίζει πάντα τον ΑΚΟΛ στην προσπάθεια του για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη της Λιβαδειάς.
Ο Αντιδήμαρχος Λεβαδέων κ. Μάριος Σάκκος ευχαρίστησε τον ΑΚΟΛ, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, της ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς – Εύβοιας και τον Διοικητή της Τροχαίας Λιβαδειάς.  Υπογράμμισε ότι ο Δήμος Λεβαδέων προσφέρει κάθε βοήθεια που του έχει ζητηθεί και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες, καλώντας τους δημότες να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τους αθλητές.
Στη συνέχεια, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας κ. Ιωάννης Περγαντάς, ο οποίος προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες σε όλες της αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον Καλλικρατικό Δήμο Λεβαδέων, συνεχάρη τον ΑΚΟΛ για την 7η διοργάνωση του Τροφώνιου Ημιμαραθωνίου, γεγονός που καταδεικνύει τη σημαντική δουλειά που γίνεται. Υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα στέκεται πάντα δίπλα σε τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις και ευχήθηκε στους δρομείς να τερματίσουν όλοι υγιείς.  Τέλος, ευχαρίστησε τους εθελοντές, την Ελληνική Αστυνομία και τους Διασώστες για την πολύτιμη προσφορά τους για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Κατόπιν, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς – Έυβοιας κ. Αθανάσιος Βλάχος υπογράμμισε ότι ο Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος αποτελεί ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός της χώρας και αποδεικνύει ότι ο ΑΚΟΛ είναι ένας σύλλογος με σπουδαία συνεισφορά στο αθλητισμό.  Ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα και σημείωσε την ύπαρξη αγαστής συνεργασίας με το νέο Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα.
Στη συνέχεια, ο Διοικητής της Τροχαίας Λιβαδειάς κ. Νικόλαος Μαλέρδος   διαβεβαίωσε ότι τόσο η Αστυνομική Διεύθυνση Λιβαδειάς όσο και η Τροχαία Λιβαδειάς θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.
Ο Πρόεδρος του ΑΚΟΛ κ. Αναστάσιος Ακριδόπουλος τόνισε την άριστη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων για την άρτια προετοιμασία του Ημιμαραθωνίου και ευχαρίστησε ειδικά την Διοίκηση της Τροχαίας, καθώς η συμβολή της είναι πολύτιμη και απολύτως απαραίτητη για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Τέλος, ο κ. Πολατσίδης αναφέρθηκε στα τεχνικά χαρακτηριστικά των αγώνων και τόνισε ότι η διαδρομή των 21,1 χιλιομέτρων του Τροφώνιου Ημιμαραθωνίου αποτελούν κριτήριο για την πρόκριση των αθλητών στον πανελλήνιο ημιμαραθώνιο και μαραθώνιο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: