Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Σε Ορχομενό και Παύλο η Βουλευτής κα Γιώτα Πούλου - Επίσκεψη και στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς



Δελτίο  Τύπου

Η βουλευτής Βοιωτίας ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου επισκέφτηκε  την Τρίτη 17  Σεπτεμβρίου 2019 τον Δήμο Ορχομενού και συναντήθηκε με την Δήμαρχο                  κ. Βασιλική Καράλη και τους αντιδημάρχους κ.κ. Εμμανουηλίδη και Βαγενά. Η Δήμαρχος αναφέρθηκε στην καθυστέρηση των προγραμματισμένων έργων, του αρχαιολογικού πάρκου, της κεντρικής αποχέτευσης του Ορχομενού και τον αναδασμό του Αγίου Δημητρίου καθώς και στα άμεσα προβλήματα του Δήμου.
Η Γιώτα Πούλου δήλωσε πως θα είναι αρωγός στο έργο της δημοτικής αρχής και με την αυτοδιοικητική της θέση στον Δήμο Λεβαδέων, από κοινού θα προωθήσουν τα διαδημοτικά θέματα, όπως την διαχείριση των απορριμμάτων, το καταφύγιο αδέσποτων ζώων καθώς και την ενημέρωση όλων των Αυτοδιοικητικών παρατάξεων σχετικά με τις πρόσφατες αλλαγές του Κλεισθένη και τα νέα δεδομένα στην διοίκηση των Δήμων.
Στη συνάντηση πήρε μέρος και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού κ. Δικαίος Σιμάκος που έθεσε το πρόβλημα της καθυστέρησης της μεταστέγασης και της στελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος.
Το απόγευμα η βουλευτής επισκέφθηκε το χωριό Παύλο του Δήμου Ορχομενού, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Ηρακλή Τουφεξή και μέλη του τοπικού συμβουλίου. Η συζήτηση περιέλαβε όλα τα προβλήματα του χωριού και επικεντρώθηκε στο αίτημα των κατοίκων για την ολοκλήρωση του δημοτικού δρόμου Παύλου – Κάστρου.

Επίσκεψη και στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς 



Η βουλευτής  Βοιωτίας ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου επισκέφτηκε  την Τρίτη 17  Σεπτεμβρίου 2019 το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς. Στη προγραμματισμένη συνάντηση με την Διοικήτρια κ. Ευμορφία Βαλλά συζήτησαν εκτενώς όλα τα θέματα που αφορούν στην λειτουργία των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λιβαδειάς και Θήβας.
Η κ. Βαλλά αναφέρθηκε στις βελτιώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σχετικά με την λειτουργία νέων τμημάτων, τους διαγωνισμούς προμηθειών, τον νέο εξοπλισμό δαπάνης 500.000 ευρώ. Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα των νέων προσλήψεων επιστημονικού προσωπικού, που είχαν εγκριθεί και επρόκειτο να ολοκληρωθούν εντός του τρέχοντος έτους, με την προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας. Οι εγκεκριμένες θέσεις για τα δύο Νοσοκομεία είναι: πέντε (5) γιατροί για το Γ.Ν. Λιβαδειάς και τέσσερις(4) γιατροί για το Γ.Ν. Θήβας.
Ακολούθησε η συνάντηση με το Σύλλογο των εργαζομένων του Γ.Ν. Λιβαδειάς που έθεσε επιτακτικά το θέμα της στελέχωσης των Νοσοκομείων. Η καθυστέρηση των προσλήψεων σε συνδυασμό με την συνταξιοδότηση επιστημονικού προσωπικού στο τέλος του έτους θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία τους.
Η βουλευτής δεσμεύτηκε να συνδράμει στην λύση των προβλημάτων των Νοσοκομείων του Νομού για να καλύπτουν τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου.


Γιώτα Πούλου
Βουλευτής Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: