Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών


Με τους ιατρούς- μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, προκειμένου να συζητήσουν δια ζώσης ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Πρόεδρος κα Πρωτόπαπα Φιλιώ και τα μέλη κ.κ Ανανίκας Λουκάς,  Μπόγρης Πολυνείκης, Μανουσάκη Ευτυχία και Τουρναβίτης Ευάγγελος του Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Θηβών, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Θ. κ .Κώστας Χαρέμης και ο Αντιδήμαρχος Υγείας  κ. Καμούτσης Αναστάσιος.
Ειδικότερα, συζητήθηκαν:
·         οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για τη βελτίωση της προσβασιμότητας των πολιτών στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών τόσο στον φωτισμό όσο και στη όδευση, για λόγους ασφαλείας.
·         Το ζήτημα της παρουσίας ανεμβολίαστων ομάδων πληθυσμού, όπου ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμου και των υπηρεσιών του,  με σκοπό την εξάλειψη αυτού του φαινομένου, σε συνεργασία με τον Ι.Σ.
·         Το ζήτημα της λειτουργίας ιατρείων - με τον κατάλληλο εξοπλισμό- σε αθλητικούς χώρους με σκοπό την προστασία τόσο των αθλητών όσο και των πολιτών που κάνουν χρήση αυτών.
·         Τέλος, αναδείχθηκε το ζήτημα της προστασίας του περιαστικού δάσους του Μοσχοποδίου, σημαντικού πνεύμονα της περιοχής και η λήψη των απαραίτητων μέτρων τόσο για την πυροπροστασία του όσο και για την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας του.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η θέληση για αγαστή και γόνιμη συνεργασία του Δήμου με τον Ιατρικό Σύλλογο Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: