Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους απόφοιτους του ΣΔΕ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ που εισήχθησαν στο Πανεπιστήμιο


«Οι ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται καθώς τις αρπάζουμε!»
(Σουν Τζου, ~5ος αιών π.χ., Κινέζος θεωρητικός της στρατηγικής).
Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, ένας κοπιώδης κύκλος κλείνει και ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στο διάβα της ζωής των υποψηφίων.
Όλοι οι επιτυχόντες αξίζουν τα ειλικρινή και θερμά μας συγχαρητήρια, πρωτίστως όμως θα θέλαμε να συγχαρούμε τους:
1. Ζαρκαδούλα Πέτρο, εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Τμήμα Θεατρικών σπουδών.
2. Πρένγκα Ελσουίντα,  εισήχθη στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων & Συστημάτων Εφοδιασμού.
Επανασυνδέθηκαν με το εκπαιδευτικό σύστημα  ως εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού, όπου ολοκλήρωσαν τη φοίτησή τους παίρνοντας το Απολυτήριο Γυμνασίου. Στη συνέχεια φοίτησαν στο Λύκειο και συμμετέχοντας  στις Πανελλαδικές εξετάσεις, οπλισμένοι με πείσμα κι επιμονή κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους ….. να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο.
Έλσα και Πέτρο, σας  αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
Αποδείξατε  περίτρανα ότι η θέληση και το μεράκι ξεπερνούν όλα τα εμπόδια. Μακάρι κι άλλοι να σας μιμηθούν δίνοντας στον εαυτό τους μια δεύτερη ευκαιρία στη μόρφωση και στην πραγματοποίηση των ονείρων τους!
Σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες!

Υ.Γ. Στα δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Βοιωτία πάνω από 50 απόφοιτοι έχουν καταφέρει να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο Διευθυντής, οι Καθηγητές και οι Σύμβουλοι
του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού- Τμήμα Θήβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: