Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Ορχομενού «Ευάγγελος Μπασιάκος»: Μια απόφαση τιμής στον αείμνηστο Βοιωτό πολιτικό


Σύμφωνα με την υπ` αριθμ. 43/2019 απόφασης του ΔΣ https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A87%CE%A3%CE%9E%CE%A9%CE%9E6-5%CE%9A%CE%9C?inline=true , το Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Ορχομενού συνδέθηκε  και επίσημα με τον αείμνηστο δικηγόρο και πολιτικό του Νομού μας, τον Ευάγγελο Μπασιάκο.




Πρόσωπο που, ως πολιτικός και 11 φορές εκλεγμένος Βουλευτής Βοιωτίας, ευεργέτησε την περιοχή μας και ιδιαίτερα τον Δήμο Ορχομενού με τις διάφορες πολιτικές του πρωτοβουλίες- και μέσα από την άριστη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή του κ. Λουκά Υπερήφανου (2002– 2010), μεταξύ άλλων, στην διαμόρφωση συνολικά των κτηρίων του πρώην Οργανισμού Κωπαίδας στην είσοδο της πόλης του Ορχομενού.
Ένα κτιριακό συγκρότημα πολύτιμο για τις ανάγκες του Δήμου μας αλλά και για την στέγαση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Νομού Βοιωτίας, μιας δομής που τιμά την περιοχή μας με το παραγωγικό έργο του κ. Κωνσταντίνου Σταρά και των συνεργατών του.  Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κ. Άγγελου Μαράντου, ο Δήμος Ορχομενού αναγνώρισε με την Αριθ. Απόφασης 43/2019 την προσφορά του αείμνηστου Βουλευτή Βοιωτίας Ευάγγελου Μπασιάκου  και στις 6 Μαρτίου 2019 αποφάσισε να ονομαστεί το συνεδριακό κέντρο του Δήμου στα Πέτρινα σε «Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Ορχομενού «Ευάγγελος Μπασιάκος». 
 
Ο Αντιδήμαρχος κ. Άγγελος Μαράντος με τον Δντη του Σχολείου Δεύτερης
Ευκαιρίας Ορχομενού κ. Κωνσταντίνο Σταρά και τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Λάμπρο Ρόδη μπροστά στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Ορχομενού «Ευάγγελος Μπασιάκος».


Δεν υπάρχουν σχόλια: