Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων με τους προέδρους κοινοτήτων


Με τους προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Ντασιώτης, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, κατόπιν προσκλήσεώς του.
Ο Δήμαρχος κάλεσε τους προέδρους να παρουσιάσουν τα προβλήματα που έχουν και τις προτεραιότητες που θέτουν, ενώ τόνισε ότι η συνεργασία μαζί τους θα  είναι συνεχής, καλώντας τους να συνεργάζονται με τους Αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες του Δήμου.
Παράλληλα επισήμανε ότι η Δημοτική Αρχή, έχει θέσει ως προτεραιότητα την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, σε κάθε πόλη και χωριό του Δήμου, κάτι που θα επιτευχθεί μέσα από την ουσιαστική συνεργασία με τα Κοινοτικά Συμβούλια.
Οι πρόεδροι Κοινοτήτων αναφέρθηκαν στα προβλήματα των περιοχών τους, τα οποία θα κωδικοποιηθούν μέσω σχετικών εισηγήσεων που θα υποβάλλουν και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου, θα δοθούν λύσεις. Επίσης ζήτησε από τους προέδρους, τα συμβούλια τους, να καταθέσουν άμεσα τις προτάσεις τους, προκείμενου να ενσωματωθούν στο τεχνικό πρόγραμμα εν όψει της κατάρτισης του νέου προϋπολογισμού αλλά και του Επιχειρησιακού Προγράμματος για την τετραετία που ακολουθεί.
Στη συνάντηση επίσης τέθηκαν ζητήματα σε σχέση με βασικούς άξονες που διευκολύνουν διαδικαστικά θέματα. Έχοντας προετοιμάσει και ειδικό εγχειρίδιο (που δόθηκε σε κάθε πρόεδρο), περιγράφηκαν βασικά βήματα που αφορούν σε πράξεις, διαδικασίες, νομοθεσία, ώστε να υπάρχουν όλα τα εφόδια, να προωθούνται άμεσα τα ζητήματα και να μην χάνεται χρόνος, προς όφελος των κατοίκων του δήμου. Στο τέλος ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από όλους τους συμμετέχοντες.
Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Ντασιώτης δήλωσε «…ήταν μια αποτελεσματική συνάντηση, που περιγράφει την άριστη συνεργασία που θα έχουμε και στη συνέχεια, γιατί απλά ο σκοπός είναι κοινός. Η πρόοδος της κάθε κοινότητας και του δήμου μας στο σύνολό του. Καλή δύναμη σε όλους».
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γλύκος Ιωάννης, Κοκοράκης Λουκάς, Μαλέσης Κωνσταντίνος, Μπόγρη Ζαχαρούλα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: