Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων Γ. Αναστασίου με την ηγεσία της Ελλ. Αστυνομίας Βοιωτίας


Τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Γιώργο Αναστασίου επισκέφθηκε στο γραφείο του, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Τρικαλίτης, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αναστάσιο Βρούβα, τον Διοικητή του Α.Τ. Θηβών Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Κατσακιώρη Ιωάννη και τον Διοικητή του Τ.Α. Θηβών Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Κακούρη Γεώργιο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, επιβεβαιώθηκε η εποικοδομητική συνεργασία που επιθυμούν να έχουν αμφότερες οι δύο πλευρές για την επίτευξη στόχων που συνδέονται άρρηκτα με την τήρηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας και την προστασία του πολίτη.
Ειδικότερα, συζητήθηκαν κρίσιμα και πολύπλευρα ζητήματα που αφορούν την αστυνόμευση στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στη συνοικία Πυρί, τη λειτουργία της Δομής Προσφύγων, τη λήψη μέτρων για τη μείωση της παραβατικότητας- εγκληματικότητας αλλά και πρακτικά ζητήματα ευταξίας της πόλης, όπως είναι η κυκλοφοριακή αγωγή, οι οδοσημάνσεις, οι παράνομες καταλήψεις του οδοστρώματος και άλλα σημαντικά θέματα.
Ο κ. Δήμαρχος δήλωσε στον κ. Ταξίαρχο ότι ο Δήμος Θηβαίων θα σταθεί αρωγός στο έργο της Αστυνομίας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και προσδοκά στη γόνιμη συνεργασία προς όφελος του πολίτη και της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: