Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Αλλαγές με το «καλημέρα σας» από το νέο ΔΣ της Τοπικής Κοινότητας Ορχομενού – Ομόφωνο «όχι» στην ετήσια εμποροπανήγυρη αλλά με επιχειρήματα!



φωτογραφία αρχείου 2011
Ενδιαφέρον αποκτά η δραστηριότητα της τοπικής μας κοινότητας στον Ορχομενό, καθώς το νέο ΔΣ αποφασισμένο και ορεξάτο για αλλαγές προς το καλύτερο, ήδη προχώρησε και μια απόφαση που χρόνια τώρα έπρεπε να είχε παρθεί, αφού η ετήσια εμποροπανήγυρη στην πόλη μας όχι απλά δεν … διαφήμιζε τον τόπο μας, αλλά τον δυσφήμιζε με την εικόνα της συνεχούς παρακμής της χρόνο με τον χρόνο.

Σύμφωνα με την 3/2019 απόφασή τους,  ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ορχομενού κ. Γιώργος Κραβαρίτης εισηγούμενος το 4ον θέμα της ημερήσιας διάταξης «Περί λειτουργίας ετήσιας εμποροπανήγυρης Ορχομενού» έθεσε υπ΄όψιν του Συμβουλίου  όλες τις παραμέτρους και ομόφωνα το ΔΣ ( σσ. αποτελούμενο από τους κκ. Γιάννη Ζουρνή, Σπύρο Τσάκο, Θεόδωρο Απογένη, Λουκά Καλαμπόκα, Γιώργο Βούτσα και Παναγιώτη Ντάνο) αποφάσισε ομόφωνα να κάνει δεκτή την εισήγηση του Προέδρου και να  αναβάλει τη λειτουργία της ετήσιας εμποροπανήγυρης Ορχομενού για το έτος 2019 . Ο λόγος τώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορχομενού, που θα λάβει και την τελική απόφαση, η οποία θα ισχύσει για την «τύχη» της Εμποροπανήγυρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφασή τους δεν πάρθηκε χωρίς επιχειρήματα, αλλά όπως θα διαβάσετε αναλυτικά (
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A9%CE%926%CE%A9%CE%9E6-8%CE%A52?inline=true&fbclid=IwAR3RFnWMoWSozhIrT72W_XcZaqm2YHLoxYdEaJx-UQmyL6BWNlR9r39cbYQ) κατατέθηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες – εφικτές εναλλακτικές.  

Καλή συνέχεια στο έργο σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: