Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΟΕ: Στάσεις εργασίας στις 2 και 4 Οκτωβρίου

Κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση (με στάση εργασίας 11 π.μ. – 2 μ.μ.) της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ενάντια στις αντεργατικές ρυθμίσεις» του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου, που προωθεί η κυβέρνηση για ψήφιση στη Βουλή, απευθύνει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος.
Η ΔΟΕ θα συμμετάσχει την ίδια μέρα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί από κοινού με το ΕΚΑ και άλλα σωματεία, στις 11.00 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Διοργανώνει παράλληλα από κοινού με την ΟΛΜΕ συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 στις 13.00 στο υπουργείο Παιδείας (με κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου – τρεις πρώτες του απογευματινού) «για την ανατροπή των πολιτικών λιτότητας και υποβάθμισης της δημόσιας εκπαίδευσης και την έμπρακτη αναγνώριση του ρόλου και της προσφοράς του εκπαιδευτικού, προτάσσοντας και διεκδικώντας την ικανοποίηση του συνόλου των αιτημάτων μας».
Η Ομοσπονδία θα πραγματοποιήσει κύκλο έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων από σήμερα μέχρι και 18/10/2019, (με προοπτική πραγματοποίησης ολομέλειας προέδρων ανάλογα με την εκτίμηση του δ.σ.) με σκοπό τη χάραξη των επόμενων αγωνιστικών βημάτων διεκδίκησης των αιτημάτων του κλάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: