Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Παραβατικότητα, εγκληματικότητα και το νέο Α.Τ. Ορχομενού στην ατζένυα της συνάντησης μεταξύ της Αστυνομικής Δνσης Βοιωτίας και της Δημοτικής Αρχής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη δήμαρχο Ορχομενού Βούλα Καράλη επισκέφθηκε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας,  Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Τρικαλίτης, συνοδευόμενος από  τον Βοηθό Αστυνομικό  Διευθυντή, κ. Ηλία Μπακούμη  τον διοικητή του Α.Τ. Ορχομενού κ. Δικαίο Σιμάκο. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Ορχομενού κ. Δημήτρης Βαγενάς, κ. Γρηγόρης Γαλάνης  , κ. Πρόδρομος Εμμανουηλίδης,  κ. Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ορχομενού κ. Γιώργος Κραβαρίτης. 
Η ασφάλεια στις μετακινήσεις των δημοτών, η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και της μικροεγκληματικότητας στο δήμο, κοινές δράσεις ενημέρωσης κυρίως της νεολαίας του δήμου σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ναρκωτικών και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, αποτέλεσαν την ατζέντα των θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνάντηση.



Η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη δεσμεύτηκε να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε άμεσα να υλοποιηθεί το σχέδιο μεταφοράς του αστυνομικού τμήματος στην περιοχή των πέτρινων κτιρίων,  του παλιού Οργανισμού Κωπαίδας, ενώ δεν παρέλειψε να αιτηθεί την ενίσχυση της δύναμης του Α.Τ. για την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση της περιοχής.

“Το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες ενισχύει τη συμμετοχή των δημοτών μας σε όλες τις δράσεις για την επανεκκίνηση που επιχειρούμε στο δήμο μας”, τόνισε σε δήλωσή της η δήμαρχος Ορχομενού αμέσως μετά τη συνάντηση με την ηγεσία της αστυνομίας στο νομό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: