Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεχίζει τις συναντήσεις με τις νέους Διοικητές των Νοσοκομείων ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας


Σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων με τους Διοικητές των Νοσοκομείων της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας έχει ξεκινήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κώστας Μπακομήτρος.



Ο κ. Μπακομήτρος ήδη έχει συναντηθεί με

τον Διοικητή  του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, στη διοικητική ευθύνη του οποίου είναι και τα Νοσοκομεία Κύμης – Καρύστου,  κ. Παναγιώτη Τζαφέρο, ενώ χθες  ολοκλήρωσε και τη συνάντησή του με την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς κα Ευμορφία Βαλλά.

«Στόχος μας είναι να έχουμε απευθείας επικοινωνία με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων της Περιφέρειάς μας προκειμένου να συνεχίσουμε την συνεργασία μας σε κοινές δράσεις και κοινά προβλήματα. Ως Περιφερειακή Αρχή  επιθυμούμε οι δομές υγείας του τόπου μας να παρέχουν αναβαθμισμένες  υπηρεσίες στους ασθενείς -  συμπολίτες μας, γι` αυτό και μέσα από τις συναντήσεις μας καταγράφουμε και επιλύουμε τις ανάγκες, σε συνεργασία πάντα με τις Διοικήσεις και το Υπουργείο Υγείας»  δήλωσε σχετικά ο κ. Μπακομήτρος. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: