Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Να δοθεί άμεση λύση στους αποκλεισμούς από τα προγράμματα «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον» ζητά και ο κ. Γιώργος Μουλκιώτης

O βουλευτής Βοιωτίας, κ. Γιώργος Μουλκιώτης κατέθεσε ερώτηση με βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με τα προβλήματα και την μελλοντική πορεία προγραμμάτων «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον».
Με την ερώτηση τους, οι βουλευτές τονίζουν ότι κατά την ενεργοποίηση του δεύτερου κύκλου του προγράμματος «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ» έχει ανακύψει πληθώρα περιπτώσεων αποκλεισμών αλλά και προβλημάτων που εμφανίστηκαν λόγω μεγάλης ζήτησης, με άμεση συνέπεια να εκφρασθούν πολλά παράπονα από τους αρμόδιους φορείς της χώρας (Ανακοινώσεις Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ, τεχνικών εταιρειών κ.α.) για τις συνθήκες που επικράτησαν κατά τις πρώτες ημέρες εφαρμογής του. 
Κατόπιν αυτών, ρωτούν τον αρμόδιο υπουργό αν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο και την πρακτική εφαρμογή της υποβολής των αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ» και σε ποιες άμεσες βελτιωτικές αποφάσεις και ενέργειες σχετικά με την πρόσβαση περισσοτέρων δικαιούχων προτίθεται να προβεί. Τέλος, οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής ζητούν να μάθουν ποιος είναι ο σχεδιασμός για εξεύρεση περισσότερων κονδυλίων και πότε σκοπεύει να ξεκινήσει νέο γύρο προγραμμάτων εξοικονόμησης. 


Από το Πολιτικό Γραφείο  

Δεν υπάρχουν σχόλια: