Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

H πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Ορχομενού ορκίστηκε… «Επανεκκίνηση» - Στο Συνεδριακό Κέντρο «Ευάγγελος Μπασιάκος» έγινε η ορκωμοσία της κας Βούλας Καράλη και των ανανεωμένων Συμβουλίων στο Δήμο και τις Κοινότητες


Ασφυκτικά γεμάτο από αυτοδιοικητικούς, πρώην και νύν, πολιτικά πρόσωπα, εκπροσώπους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, εκπροσώπους φορέων και αρχών του τόπου μας, ήταν το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ορχομενού «Ευάγγελος Μπασιάκος»  για την τελετή ορκομωσίας της νέας Δημοτικής Αρχής. Η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Ορχομενού κα Βούλα Καράλη μαζί με το ανενεωμένο Δημοτικό Συμβούλιο και τα νέα Τοπικά Συμβούλια των 11 Κοινοτήτων, ορκίστηκαν στο Ευαγγέλιο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεώργιο και τους  ιερείς του Δήμου μας. Πολιτικό όρκο έδωσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Γιώργος Σκόπας και Μαίρη Μουτσανά.






Αν και η πρώτη ομιλία της   σκόρπισε ανάμεικτα συναισθήματα, εκείνο όμως που κυριάρχησε ήταν η επιθυμία της ο Δήμος να κάνει μια…  «Επανεκκίνηση τώρα» όπως είναι άλλωστε και το όνομα του Συνδυασμού της, με το οποίο ο κόσμος της περιοχής μας επένδυσε πάνω της αυτό που κι` εκείνη … ορκίστηκε πως θα κάνει πράξη: Ένα νέο ξεκίνημα με σεβασμό στον δημότη!













Το ORCHOMENOS PREES  εκφράζει ολόψυχα
 την ευχή  να το πράξει,  
εκείνη και οι συνεργάτες της! 














 

Καλό έργο, καλή αρχή στη νέα 
Δημοτική περίοδο  2019 – 2023





Δεν υπάρχουν σχόλια: