Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Συναντήσεις με τον Διοικητή του Α.Τ. Ορχομενού και με την Βουλευτή Βοιωτίας κα Γιώτα Πούλου είχε η Δήμαρχος Ορχομενού


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη συναντήθηκε τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού   κ. Σιμάκο Δικαίο . 

 Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συζήτηση θεμάτων αστυνόμευσης του Δήμου Ορχομενού, καθώς και η μεταφορά του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού στα πέτρινα κτίρια του πρώην Οργανισμού Κωπαϊδας .Η Δήμαρχος ζήτησε να συνεχιστεί η μέχρι τώρα πολύ καλή συνεργασία των δυο πλευρών, προς όφελος του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας.
-----------------------------------------------------------------------------------
Συνάντηση της  Δημάρχου Ορχομενού Βούλας Καράλη με την Βουλευτή  Βοιωτίας κ. Γιώτα Πούλου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου. 

Στη συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο, με την παρουσία του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων η Βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα τις ανάγκες του Δήμου αλλά και τις προτεραιότητες που έχει η Δημοτική Αρχή για τον Δήμο Ορχομενού. Η κ. Πούλου εξέφρασε τη διάθεσή της να βοηθήσει από τη θέση που κατέχει τον Δήμο και  δεσμεύτηκε  να καταβάλει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: