Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ο κ. Πάνος Λώλος, Μέλος Δ.Σ. ΣΕΒ και Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, επιλέχθηκε ως Inspirational Mentor στην "Εικονική Επιχειρήση" για το ΕΠΑ.Λ Μυκόνου και το 1ο ΕΠΑ.Λ Θήβας


Μια ξεχωριστή συμμετοχή επιφυλλάσει ο μήνας Μάρτιος για τον κ. 
Πάνο Λώλο, Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ και Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας , καθώς επιλέχθηκε ως Inspirational Mentor στην "Εικονική Επιχειρήση" που δημιουργείται κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά στο ΕΠΑ.Λ Μυκόνου και το 1ο ΕΠΑ.Λ Θήβας!

Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα/Διαγωνισμός "Εικονική Επιχείρηση - Company Program" του Junior Achievement Greece, τελεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Oι συναντήσεις των Inspirational Mentors - JA Greece 2023 με τις μαθητικές «start up» αποτελούν μεγάλη πηγή έμπνευσης για όλους και για αυτό το JA Greece δημιούργησε νέα social media όπου μεταδίδονται πληροφορίες και εικόνες από το Inspirational Mentoring και άλλο inspirational υλικό από τα εκατοντάδες γραφεία του Junior Achievement σε όλο τον κόσμο αλλά και άλλες πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: