Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς συγκέντρωσε ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες της Τουρκίας και Συρίας


 Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς στην επιτέλεση του έργου του ως επικουρικό σώμα των δημοσίων αρχών σε ανθρωπιστικά θέματα και ενόψει της έκτακτης κατάστασης, έκανε έκκληση προκειμένου να συγκεντρωθεί ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες της Τουρκίας και Συρίας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά καθολική και συγκινητική. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους  εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές του Γυμνασίου Αντίκυρας και Σχηματαρίου, τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Λυκείου  Παραλίας Διστόμου, το κατάστημα Λιβαδειάς Bανα Bady, τον Σύλλογο Ευρυτάνων, τον Αθλητικό Όμιλο Δρομέων Λιβαδειάς,  τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Μήτρος Μπινιάρης» , τον Εκπολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Λεύκτρων, το ΧΕΝ Θήβας, τους εργαζόμενους του ΟΑΕΔ Λιβαδειάς, του ΕΚΕΨΥΕ, του ΔΕΔΔΗΕ Λιβαδειάς, του «Μπες στο Ψητό» και όλους τους συμπολίτες μας για την στήριξη και τη εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς.

Ο Ερυθρός Σταυρός διαθέτει  την υποδομή και την τεχνογνωσία να φέρει εις πέρας τέτοιου είδους αποστολές.

Βρισκόμαστε  στο πλευρό των συνανθρώπων μας αντιμετωπίζοντας τα περιστατικά με υπευθυνότητα. Οι εθελοντές μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι να επέμβουν  καίρια και αποτελεσματικά όπου χρειαστεί.

To  Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς συνεχίζει να προσφέρει ανιδιοτελώς όπου υπάρχει ανάγκη, σε όποια δράση χρειάζεται, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Δ.Σ

         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ    ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: