Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 - Στις 12.00 η συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς

 


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛIΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      24ΩΡΗ  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου  Λιβαδειάς σε συνεδρίασή του αποφάσισε τη συμμετοχή του στην  24ωρη  Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

Καλούμε όλα τα Σωματεία της δύναμής μας, όλους τους εργαζόμενους της Επαρχίας μας, τους Φορείς και τους Συλλόγους της πόλης μας να συμμετέχουν μαζικά στην Απεργιακή Συγκέντρωση

Πέμπτη 16 Μάρτη ώρα 12.00, 

στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς.

 Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, γινόμαστε η φωνή όλων των νεκρών για να γίνει πράξη το

« ΠΟΤΕ  ΞΑΝΑ ».

 Ότι έγινε στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα των εγκληματικών πολιτικών που αντιμετωπίζουν την ασφάλεια και την ανθρώπινη ζωή ως κόστος. Είναι μια πολιτική επιλογή που ακολούθησαν στους μισθούς, στις συντάξεις, στην υγεία, στην παιδεία, στα δικαιώματα και στις ελευθερίες μας. Το αγωνιστικό μας  χρέος απέναντι στον ανθό, την ελπίδα της χώρας, τα παιδιά μας, και σε όλους εμάς, είναι να παλέψουμε ενάντια σε κάθε τι που «εκτροχιάζει τις ζωές του εργαζόμενου λαού» προς όφελος μιας χούφτας «εταίρων και εταιρειών του κέρδους» που λυμαίνονται τις ζωές μας.

 Όλοι εμείς, οι απλοί άνθρωποι που θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε στο τρένο, είναι η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Με τον αγώνα μας και τις διεκδικήσεις μας να προστατεύσουμε και να εξασφαλίσουμε τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας, των οικογενειών μας. 

  ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ: 

Ø Για σύγχρονες, ασφαλείς μεταφορές, ενταγμένες σ’ έναν ενιαίο δημόσιο φορέα, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του  λαού.

Ø Άμεσα μέτρα για το εκσυγχρονισμό των υποδομών, των μέσων και των συστημάτων ασφαλείας στις μεταφορές. Η τεχνολογική πρόοδος στην υπηρεσία του ανθρώπου και όχι του επιχειρηματικού κέρδους.

Ø Για την ενίσχυση του δημόσιου και δωρεάν Συστήματος Υγείας

Ø Για άμεσα μέτρα αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής και αντισεισμικής προστασίας. Έλεγχος, εδώ και τώρα, αντισεισμικής  θωράκισης σε Σχολεία, Νοσοκομεία, χώρους δουλειάς.

Ø Για άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς

Ø Για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε Υγεία, Παιδεία, Συγκοινωνίες, Κοινωνικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας

 ΟΛΟΙ  ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ  ΩΡΑ 12.00΄ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ  ΠΛΑΤΕΙΑ   ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

 

                                                                                                                      Το   Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: