Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: Συμμετέχουμε όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς την Πέμπτη 16 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης


 

Το κύμα θυμού οργής και αγανάκτησης που έχει ξεσπάσει μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη δεν πρέπει να το αφήσουμε να ηρεμήσει. Είδαμε μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους κάθε φορέα, συνταξιούχους να ξεσηκώνονται και να φωνάζουν για ένα έγκλημα που ήταν προδιαγεγραμμένο. Να φωνάζουν για κάθε έγκλημα που έχει γραφτεί στις πλάτες των πολιτών. Να απαιτούν να αποδοθούν οι ευθύνες στους πραγματικά υπεύθυνους, ηθικούς και αυτουργούς.

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία γνωρίζοντας την αξία της ανθρώπινης ζωής και της υγείας παλεύουμε καθημερινά για την προάσπιση της. Θεωρούμε αδιανόητο ανθρώπινες ζωές να χάνονται έτσι απλά για λόγους αυτονόητους. Η ασφάλεια των πολιτών, η ζωή μας, η ζωή των παιδιών μας δεν παζαρεύεται.

Ήρθε η ώρα να αποδοθούν ευθύνες.

 Ήρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι και να γίνουμε χείμαρρος για κάθε αδικία εις βάρος μας.

Η μεγάλη συμμετοχή στα συλλαλητήρια μαθητών, φοιτητικών συλλόγων, εργατικών σωματείων τις προηγούμενες μέρες στη χώρα μας, δίνει το σύνθημα να συνεχίσουμε έναν αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Και στέλνουμε σε όλους ένα μήνυμα: Δεν ξεχνάμε!

Συμμετέχουμε όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς την Πέμπτη 16 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στη Λιβαδειά. 

Η φωνή μας να γίνει ποτάμι να παρασύρει κάθε έγκλημα και αδικία.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΛΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ                                                                ΠΕΠΠΑ ΣΩΤΗΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: