Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ευχαριστήριο από το Σύλλογο Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς Πλειάδες

 


          Ο Σύλλογος Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς Πλειάδες αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσοι συνετέλεσαν στη διοργάνωση και υποστήριξαν την πραγματοποίηση της συναυλίας με την Ελένη Βιτάλη την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό θέατρο Κρύας στη Λιβαδειά.

         Η Ελένη Βιτάλη μάγεψε το κοινό από το πρώτο άκουσμα. Η ξεχωριστή φωνή της μέσα από τις νότες δημιούργησε πλειάδα όμορφων συναισθημάτων. Μας ταξίδεψε με το πάθος, τη δύναμη της χροιάς της και τη καλοκαρδία της κάτω από τη σκέπη μιας μεγάλης αγκαλιάς. Την πλαισίωναν καταξιωμένοι μουσικοί όπως ο Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο, φωνή), ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος (κλαρίνο), ο Νίκος Ξύδης (κιθάρα, φωνή), ο Θάνος Τσελεμπής (κρουστά), ο Ρήγας Βοργιάς (μπάσο, φωνή) και η Νατάσα Παυλάτου (κρουστά). Τους ευχαριστούμε για τους ήχους και τις μουσικές τους αλλά πάνω απ’ όλα για το χαμόγελο και τη ζεστασιά που μας μετέφεραν.

          Τη Χορωδία Πλειάδες συνόδευε στα τραγούδια η ορχήστρα των αγαπημένων μας μουσικών: Βαγγέλης Βαλαχάς (μπουζούκι), Γιώργος Ζωγράφος (ακορντεόν), Παναγιώτης Δάρας (μπάσο), Φρίξος Καλούδης (κιθάρα), Γιώργος Πούλος (λαούτο) και Δημήτρης Δημητρίου (κρουστά). Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η μαέστρος της χορωδίας Ιωάννα Παναγιωτίδη.

          Ευχαριστούμε τον Δήμο Λιβαδειάς για την παραχώρηση του θεάτρου και την ένταξή μας στο θεσμό των Τροφωνίων.

          Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και εθελοντές της εκδήλωσης που στήριξαν την προσπάθεια αυτή και προσέφεραν την βοήθειά τους σε μια εποχή όπου η πανδημία έχει επηρεάσει αρνητικά το οικονομικό και βιοτικό τους επίπεδο. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας καθώς  και το Περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Πολύτροπο (Κατερίνα Παλέτα), το Πάνθεον-Μπες στο Ψητό (Μουρτζούνης Ιωάννης), ΖISIMOPOULOS (Θεόδωρος Ζησιμόπουλος), Αγνιάδης SPOR (Νότης Αγνιάδης) POLATSIDISCAREHOUSE (Σταύρος και Δημήτρης Πολατσίδης) ΚΕΚ Παιδεία (Δημήτρης Μπούρας), Αφοί Μαραθιαννάκη (Μιχάλης Μαραθιανάκης), CYBERS CAFÉ (Δημήτρης Καρβούνης) VINTAGE  (Κώστας Παπαγεωργίου), DLS DOUNIS LANGUAGE SCHOOLS (Μαριγιάννα Δούνη), L.A.B  (Γιώργος Ζησόπουλος και Ιωάννα Παπαδημητρίου), UNDERCOLORS OF BENETTON (Αναστασία Φραγκισκάτου), 1900 (Αθανάσιος Πέτσας), 22cafeDowntown (Kώστας Παπασπύρου), GESO (Γεωργία Σοφάνη), ΑΙΣΘΗΣΗ (Δήμητρα Σοφάνη),  VIVIANS WORLD (Βίβιαν Γαλανάκου), ΞΕΝΙΑ (Αφοί Καλλιαντάση),  FOTO STUDIO HELEN (Χρήστος Λουκάς), τον Χρήστο Πολατσίδη και Μάνο Καραμανλή.

          Επίσης ευχαριστούμε όσους παρευρέθησαν, τραγούδησαν και χειροκρότησαν σε αυτήν την όμορφη γιορτή του πολιτισμού τιμώντας την αγαπημένη μας καλλιτέχνιδα Ελένη Βιτάλη, τους εξαιρετικούς μουσικούς της και τα μέλη της χορωδίας μας.

          Ήταν μια αξέχαστη βραδιά που ο κόσμος αγκάλιασε με συγκίνηση αφήνοντας μια αίσθηση γλυκιά και δίνοντάς μας τη δύναμη για τις επόμενες μουσικές διαδρομές μας.

 

 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: