Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Με τη συνδιοργάνωση της Π.Ε. Βοιωτίας ο 10ος «ΠΤΩΙΟΣ» Αγώνας Δρόμου στο Ακραίφνιο – Με την κα Παπαθωμά συναντήθηκαν τα μέλη του Συνδέσμου Λαογραφικού – Ιστορικού Μουσείου

 

Το Ακραίφνιο, με τη μακρά του ιστορία και τους δραστήριους κατοίκους του, ετοιμάζεται για ένα ακόμη γεγονός: τον 10ο «ΠΤΩΙΟ» Αγώνα Δρόμου, ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου και  αναμένεται να ξεπεράσει τις 400 συμμετοχές, κάτω από τα αυστηρά μέτρα που λαμβάνουν οι διοργανωτές.

Για το λόγο αυτό αλλά και για να την ευχαριστήσουν για την πάντοτε «ανοικτή αγκαλιά της», ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Λαογραφικού – Ιστορικού Μουσείου Ακραιφνίου κ. Γιώργος Παυλιώτης και το μέλος του ΔΣ κα Μαρία Μπίμη επισκέφθηκαν την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά 

Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το πανέμορφο ξύλινο αντίγραφο του «Κούρου του Ακραιφνίου», δια χειρός Γιάννη Καραγιάννη / NefosLand, που κοσμεί το γραφείο της στη Λιβαδειά, ένα από τα πιο εντυπωσιακά εκθέματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών.

Κι` εκείνη, ως άψογη οικοδέσποινα, τους πρόσφερε την επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση στη Ρούμελη, το μοναδικό λεύκωμα του κ. Αντώνη Μαζαράκη «Κωπαΐδα, το σήμερα του παρελθόντος», ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τα μέσα του Οκτώβρη,  στο ετήσιο αθλητικό γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί με την συνδιοργάνωση της Π.Ε. Βοιωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: