Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Την εκτίμηση της Προέδρου της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" κας Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη εισέπραξαν τα μέλη της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Έρκυνα


 ΕΠΙΣΤΟΛΗ της ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΕΛΛΑΔΑ 2021» κας ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ , στην Κοιν.Σ.Επ. " ΕΡΚΥΝΑ " :

Τις θετικές της εντυπώσεις από τις δημιουργίες και τις δραστηριότητες της Κοιν.Σ.Επ. « ΕΡΚΥΝΑ » , εκφράζει με την ευγενική , συγκινητική και τιμητική της επιστολή , η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων στις 16/9/2021:
« Αγαπητή κυρία Χαχάλου, Αγαπητή Ερμιόνη,
Ευχαριστώ την ΚοινΣΕπ « Έρκυνα», για το κέρασμα στην Αγία Παρασκευή, με τα μοναδικά προϊόντα της Βοιωτικής γης, σε μια επίσκεψη που μας συγκίνησε και μας γέμισε ελπίδα για το μέλλον.
Γιατί στον ίδιο χώρο, που τιμήσαμε τη μνήμη του μεγάλου ήρωα της Επανάστασης Αθανάσιου Διάκου, είδαμε όλες τις θεσμικές, παραγωγικές και επιχειρηματικές δυνάμεις της περιοχής, να καλωσορίζουν το σπουδαίο έργο διάσωσης και ανάδειξης του χώρου του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής και των μνημείων, που συνδέει το παρελθόν με το μέλλον.
Ένα έργο που θα γίνει τοπόσημο για την περιοχή, προσελκύοντας επισκέπτες και βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής των κατοίκων, με τη δημιουργία υπαίθριου χώρου πολλαπλών δραστηριοτήτων.
Ευχαριστώ, επίσης, τη Σταυρούλα Μπάρτζου για τη φιλοξενία, και στέλνω τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα μέλη της «Έρκυνα», για το βραβείο που μόλις απέσπασε το γλυκό περγαμόντο με μαστίχα Χίου, στο διαγωνισμό Great Taste Awards του Λονδίνου.
Μαζί με τις ευχές μου, για ακόμα περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις, καλή δύναμη και καλή συνέχεια.
Με εκτίμηση & φιλία,
Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη
Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
24-9-2021»
Ευχαριστούμε λοιπόν ολόψυχα την κα Αγγελοπούλου για τη δύναμη που μας δίνει να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας , καθώς και το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα και τους συνεργάτες του , για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη.
Υγεία και δύναμη σε όλους /ες... ❤❤


Δεν υπάρχουν σχόλια: