Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ευχαριστήριο από τη Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς «Πλειάδες» στους διοργανωτές των "Υψηλάντειων 2021"

 


Με λαμπρότητα και επισημότητα, αλλά και με τήρηση όλων των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου η επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων με αφορμή τη μάχη της Πέτρας στον Υψηλάντη του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων .

Τη διοργάνωση είχε η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων , τη Τοπική κοινότητα Υψηλάντη και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Υψηλάντη.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά για την πρόσκληση να συμμετέχουμε σε μια τόσο ξεχωριστή στιγμή για τον τόπο μας στη Βοιωτία. Την ευχαριστούμε για την έμπνευση της και για την εμπιστοσύνη της που μας έκανε να οραματιστούμε και να ερμηνεύσουμε τραγούδια του Αγώνα και της Όμορφης Πατρίδας μας.

Ευχαριστούμε το Δήμο Αλιάρτου Θεσπέων  και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Ντασιώτη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Υψηλάντη κ.  Νικόλαο Αντωνίου και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Υψηλάντη και Πρόεδρο του ΔΣ κ. Γιώργο Γιαννακόπουλο.

Eπίσης τον ακούραστο δημοσιογράφο κο Λάμπρο Ρόδη και  συνεργάτη του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού,  για την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική διοργάνωση.

Η τιμητική αυτή πρόσκληση ήταν ιδιαίτερα συγκινητική για εμάς. Σε έναν ιστορικό τόπο που επισφράγισε το τέλος της ελληνικής επανάστασης και σήμανε τη γέννηση του Ελληνικού κράτους . Για όσους δόθηκαν, ψυχή τε και σώματι, για τα ιδανικά της πατρίδας μας. Η γενναιότητα και το σθένος των ανθρώπων εκείνων που όρθωσαν με όραμα το ανάστημά τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι μας όπλισε μελωδικά με δυνατές φωνές να τραγουδήσουμε με δύναμη και υπερηφάνεια για την Ελλάδα.

Ήταν μια συναισθηματικά φορτισμένη  βραδιά όπου σηματοδότησε το τέλος ενός μελωδικά για την Βοιωτία ιστορικού ταξιδιού.

Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθησαν για να τραγουδήσουμε με μια φωνή για την Ελλάδα μας.

 

Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς

«Πλειάδες»9





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- DROW: Κώστας Παπαλάμπρος 


Δεν υπάρχουν σχόλια: