Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Ευχαριστήριο από την Κοιν. Σ.Επ. « ΕΡΚΥΝΑ »

 



ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ : 

Την Παρασκευή 17/9/2021 τα Μέλη , οι Εργαζόμενοι/ες και οι Συνεργάτες της ΚΟΙΝΣΕΠ « ΕΡΚΥΝΑ» , υποδέχτηκαν με χαρά και συγκίνηση ,  τον πατέρα Θεόδωρο , τη Βουλευτή Βοιωτίας κα Γιώτα Πούλου , τον Αντιδήμαρχο Λεβαδέων  κ. Θανάση Καλογρηά ,  τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Λιβαδειάς κ. Γιάννη Δήμου , Εκπροσώπους Φορέων και Συλλόγων και παλιούς και νέους φίλους και φίλες , στο Ζερίκι του Ελικώνα για την εγκαινίαση του νέου της παρασκευαστηρίου , αλλά και για την τιμή  στα διακόσια χρόνια από την ελληνική επανάσταση , με το αφιέρωμα στις διατροφικές συνήθειες  της εποχής της επανάστασης του 1821.

Ελπίζοντας να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες όλων των παρευρισκομένων  και η φιλοξενία μας να ήταν αντάξιά τους ,  το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να τους εκφράσουμε είναι η ευγνωμοσύνη μας,  για την τιμή που μας έκαναν και για τη θερμή υποστήριξή τους. Επίσης να ευχαριστήσουμε και όλους / ες που λόγω αντικειμενικών δυσκολιών δεν μπόρεσαν να παραστούν , αλλά πάντα μας συντροφεύουν με τις ευχές και τη θετική τους σκέψη , όπως και τις επιχειρήσεις του χωριού,  για την άριστη συνεργασία μας ( κα Λούλα , κ. Λούλο και κα Σούλα ).

Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς για τις  προσφορές τους , το Τυπογραφείο Αθανασόπουλος και τα Ηχητικά Γιαχρίτσης  , καθώς και τους Παναγιώτη Πραγιάννη , Λάμπρο Ρόδη , Θανάση Μερτζάνη και SIRIOS FM , για τη συνεχή  προβολή των δραστηριοτήτων μας.

Γιατί τελικά Κοινωνική Οικονομία είναι η έκφραση της  ενότητας , της αλληλεγγύης , της αλληλοϋποστήριξης και της συνεργασίας.

Και η Κοιν. Σ.Επ. « ΕΡΚΥΝΑ » , στηριζόμενη πάντα σ΄αυτές τις αρχές , μέσα από μια οικονομική κρίση και μια συνεχιζόμενη πανδημία , έπιασε πάλι το νήμα  « Απ ΄την αρχή ….», για τα καλύτερα που ελπίζουμε και ευχόμαστε να έρθουν , για όλο τον κόσμο ….

Γιατί όλοι μαζί , ΜΠΟΡΟΥΜΕ , να κάνουμε αυτόν τον κόσμο καλύτερο....

Χιλιάδες ευχές ευχαριστώ και ευχές για ΥΓΕΙΑ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: