Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Αποδράσεις στη Στερεά Ελλάδα : Σαββατοκύριακο στο μπαλκόνι του Hotel Kallipolis

 


Ψάχνεις μια κοντινή διαδρομή, να κάνεις μια φθινοπωρινή απόδραση μέσα στη φύση; Να γνωρίσεις μια άλλη γωνιά της Στερεάς Ελλάδας, όπου μπορείς να απολαύσεις τα πάντα σε λογικές τιμές; Το Λιδωρίδκι, έδρα του Δήμου Δωρίδας, με πληθυσμό 850 κατοίκους, ταβέρνες, καφέ- μπαρ και καταστήματα για αγορά τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, αποτελεί ένα τέτοιο προορισμό, όπου, όταν τον επιλέξεις, δεν έχεις παρά να … ξαποστάσεις και στο πιο όμορφο μπαλκόνι που θα βρεις σ` όλη την περιοχή, στο μπαλκόνι του Hotel Kallipolis!

 




Το Λιδωρίκι είναι ένα γραφικό,  ήσυχο χωριό με ένδοξη ιστορία και φιλόξενους κατοίκους. Με ορμητήριο το ξενοδοχείο Kallipolis μπορεί ο επισκέπτης να γνωρίσει τις φυσικές ομορφιές της ορεινής Δωρίδας και τα αξιοθέατά της που περιλαμβάνουν.  Με θέα στην λίμνη του Μόρνου και την Οροσειρά των Βαρδουσίων, στο Kallipolis θα βρεις ποιότητα, καθαριότητα, ασφάλεια, άνεση, φιλικότητα, ηρεμία και αρχοντιά σε λογικές τιμές και με την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση του κ. Γιάννη Κρικέλα και των παλικαριών του, του Νίκου και του Γιώργου.

 

Ανάμεσα σ` εκείνα που σίγουρα τους κάνουν να ξεχωρίζουν είναι τα αυθεντικά τους προϊόντα που σερβίρουν με το πρωϊνό, όλα φτιαγμένα από εκείνους με αγνά υλικά και γάλατα από το τοπικό τους, ομώνυμο τυροκομείο. 


Κάνε την επιλογή και πήγαινε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Λιδωρίκι Φωκίδας!

 Πληροφορίες:

http://www.hotelkallipolis.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: