Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Συνάντηση Γιώργου Μουλκιώτη με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη

 


Ο Γιώργος Μουλκιώτης, βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θήβας, κ. Κώστα Καπούλα, και τον Γενικό Γραμματέα, κ. Χρήστο Αντωνούδη, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με την Διοικητή του ΟΑΕΔ  κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη.

Αφορμή για την συνάντηση αποτέλεσε η άρνηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κ. Χατζηδάκη, να απαντήσει σε ερώτηση στην Βουλή, επί θεμάτων που έχει ζητήσει το Εργατικό Κέντρο Θήβας. 

Συγκεκριμένα, τα κύρια θέματα της συζήτησης αφορούσαν:

  • Τις 9 εργατικές κατοικίες, που έχουν κληρωθεί από 8-11-2017 και έκτοτε δεν παραδόθηκαν στους δικαιούχους.
  • Την μη οριστική παράδοση του οικισμού ΘΗΒΑ 3.
  • Την άρση παρακράτησης κυριότητας στις εξόφληθείσες εργατικές κατοικίες.
  • Την ανέγερση κτιρίου στέγασης του Εργατικού Κέντρου Θήβας, σε ιδιόκτητο οικόπεδο (αφού κατεδαφίσθηκε το παλαιό οίκημα), με πρόβλεψη στέγασης και των υπηρεσιών ΟΑΕΔ και ΣΕΠΕ, που σήμερα στεγάζονται σε μισθωμένα ακίνητα.

Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, κ. Σπ. Πρωτοψάλτης, αναγνωρίζοντας την βασιμότητα των αιτημάτων και προβλημάτων που επισημάνθηκαν, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θήβας για την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων όσον αφορά τις εργατικές κατοικίες, ενώ για την ανέγερση κτιρίου στέγασης του Εργατικού Κέντρου και των άλλων υπηρεσιών, θα υπάρξει ενημέρωση σε αμέσως επόμενη συνάντηση.​

 

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: