Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος σε συνεργασία της Αντικαρκινικής Εταιρείας, του παραρτήματός της στη Λιβαδειά και του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων

 


Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ !!!

Πραγματοποιήθηκε στις 22-23/9/2021,στην κεντρική Πλατεία Αλιάρτου,ο δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος σε συνεργασία της Αντικαρκινικής Εταιρείας, του παραρτήματός της στη Λιβαδειά και του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Ο έλεγχος γίνεται στο πλαίσιο της πρόληψης, καθόσον η γνώση είναι πάντα πολύτιμη και συμβάλει στην αποτροπή ή και στη θεραπεία, δύσκολων προβλημάτων.

Εξετάστηκαν δεκάδες γυναίκες, από όλα τα Δημοτικά μας Διαμερίσματα, κατόπιν ραντεβού που είχαν προγραμματίσει κατά τις προηγούμενες ημέρες.


Παρόμοιες ή αντίστοιχες δράσεις θα επαναληφθούν, δεδομένου πως,πέραν όλων, αφορά και τμήμα του πληθυσμού που αδυνατεί να πραγματοποιήσει προληπτικό έλεγχο.

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων κος Ντασιώτης Γεώργιος, με δήλωσή του ευχαρίστησε την Αντικαρκινική Εταιρεία και το παράρτημά της στη Λιβαδειά, τις δημότισσες που συμμετείχαν στον προληπτικό έλεγχο, καθώς και τους χορηγούς φιλοξενίας του κλιμακίου της Αντικαρκινικής, τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Αλιάρτου και τα καταστήματα εστίασης "ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ" και " ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ".

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: