Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός ΄Ομιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), με τον Δήμο Λεβαδέων διοργανώνουν ποδηλατική εκδήλωση, με την επωνυμία : «10ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2021»

 


Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

10ου ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2021
Ο Αθλητικός Κολυμβητικός ΄Ομιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), με τον Δήμο Λεβαδέων και με τη συνεργασία της τροχαίας Λιβαδειάς, τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς και την Ποδηλατική Ομάδα ALL TERRAIN, συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας, διοργανώνουν ποδηλατική εκδήλωση, με την επωνυμία :
«10ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2021»
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συμμετοχή όλων όσων ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τη χρήση του ποδηλάτου, είτε από χόμπι, είτε ως μέσο άθλησης. Παράλληλα παραμένει ως στόχος η προτεραιότητα χρήσης του ποδηλάτου, ως μέσου μετακίνησης μέσα στην πόλη, έναντι αυτής του αυτοκινήτου.
1. Τόπος & ημερομηνία διεξαγωγής: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα έναρξης 18:00 π.μ., με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία.
Οι μετέχοντες θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες ηλικιακά.
1.1. Στην 1η κατηγορία θα μετάσχουν αγόρια και κορίτσια από 2013 μέχρι 2008, δηλαδή από 8 μέχρι 13 ετών.
1.2. Στην 2η κατηγορία θα μετάσχουν γυναίκες και άνδρες από 2006 και μεγαλύτεροι, δηλαδή από 15 ετών και μεγαλύτεροι.
Για κάθε κατηγορία έχει χαραχθεί διαφορετική διαδρομή και είναι :
α. Για την 1η κατηγορία : Ώρα εκκίνησης 18:00
β. Για την 2η κατηγορία : Ώρα εκκίνησης 18:15
- Αφετηρία η Κεντρική πλατεία
Συνολικό μήκος διαδρομής 6.300 μέτρα.
2. Δικαίωμα συμμετοχής: έχουν όλοι, ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας, εφόσον διαθέτουν ποδήλατο και είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση έχει συμμετοχική διαδικασία και όχι αγωνιστική, γι’ αυτό ελάτε όλοι, μικροί και μεγάλοι, να γίνουμε μία παρέα, να νιώσουμε τη χαρά της συμμετοχής σε μία αθλητική εκδήλωση.
• Για την αποφυγή συνωστισμού ,δεν θα υπάρξει γραμματεία και δηλώσεις συμμετοχής, αλλά άτομα της οργανωτικής επιτροπής θα βρίσκονται στην αφετηρία της εκδήλωσης , από τις 17,30 .
Ιατρική εξέταση : όλοι οι ποδηλάτες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και η οργανωτική επιτροπή δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού.
⚠️ Όλοι οι μετέχοντες οφείλουν να φορούν κράνος σε όλη τη διαδρομή, μάσκα στο χώρο της εκκίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: